berosunannesii Off çok kötü bi sorunum var 28 haftalığım son iki gündür sürekli çiş varmış hissi geliyor gidiyorum geliyorum aynı.Ama yok yani. Neden acaba enfeksiyon mu var🥹
Birbebismeselesi berosunannesii 37+3üm o şikayet başladıktan sonra sanırım dogurana kadar geçmiyor. Rahim büyüdükçe idrar kesesine baskı yapıyor, normal bir durum
angela88 berosunannesii enfeksiyona agri da eslik eder mutlaka ama rahime baski olabilir yani ben 40 oldum bugun bana sorun yaptim bitti diye kalkiyorum tam toparlaniyorum sanki bitmemis gibi 🤭😂 ve bu 25.haftadan beri boyle yani endiselenmeyin enfeksiyon mutlaka bir agri bir koku ile belli eder kendini
berosunannesii Birbebismeselesi 🥲🥲 sizin ne zaman başladı benim daha 7 aylık erken mi başladı normal mi sizce
Birbebismeselesi berosunannesii benim dahada erken başladı diye hatırlıyorum, 20li haftaların basında dönmüstü baş aşağı benimki, o dahada arttırıyor o hissi. Belki sizinkide döndüyse artık ondan baskısı artmıştır. Ama endise edilecek bir durum değildir, korkmayın☺️
berosunannesii angela88 evet ama bu böyle devam edecekse cok kötü bir his ya😄 neyse kötü bir şey olmasın da ne yapalım çekeceğiz🙂😅
angela88 Birbebismeselesi buyuyor rahim yukari dogru ciktikca daha da baski yapicak daha cok cis daha cok baski😄 bir yudum su iciyorum geceleri yatakta agzim kuruyor, 10dk sonra kalkmak zorunda kaliyorum o 1 yudum mutlaka cikicak😂
berosunannesii Şuan size yazarken bile çişim varmış hissii e siz niye ayaktasınız saat 4 olmuş ya 😂😂 angela88 Birbebismeselesi
Birbebismeselesi angela88 37den sonrada karın büyümeye devam ediyor mu 🙄 ben suan 37+3üm , 40a kadar beklemez diye düsünüyorum ama beklerse büyüyecek mi dahada karnım🥹
angela88 Birbebismeselesi bebeginiz kilo almaya devam ediyor doguma kadar o yuzden kilo aldikca buyuyecek tabiki🥰🙏🏼
Birbebismeselesi berosunannesii ben genellikle geceleri uyuyamıyorum son haftalarda. Sancılar geceleri yokluyor, sürekli tuvalete çıkıyorum birde🙄birde dogumla bebekle ilgili her düsünce geceleri daha cok yogunlasıyor uykular kacıyor☺️
angela88 berosunannesii stresten uyku mu geliyor surda 40+0 olmusum icerde rahat rahat uyuyor beyfendi hic gelecegi yok suni almamak icin ne yaptiysam geri tepiyor bir yandan bir anda gelecek diye panikteyim, öbür yandan gelecek elbet ne var cok agriyana kadar 4-5 saatin var diye kendimi avuturken uyku ucuyor🥲🥲😮💨
berosunannesii Birbebismeselesi valla ben de öyle alışverişinden bebek bakımına her şeyi kafaya takmaktan artı bir de bu mesele cıktı şimdi iyice uykular haram oldu 🤦🏻♀️ Allah yardımcımız olsun inşallah
Birbebismeselesi angela88 sıkıstı kaldı yavrum iki büklüm içerde🙄 ne o ne ben sığamıyoruz tek vücuda artık:) siz ne durumdasınız, ben 37+3 te böyleyim, 40ı düsünemiyorum
berosunannesii angela88 sizin bebiş maşallah içerde keyfi yerinde belli ki annesi 😀 Allah hayırlı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻
angela88 Birbebismeselesi iki buklum falan ama pelvise inmedi henuz hareketleri acitiyor o yuzden vurdu mu topuk tamamen karnimin sagindan cikiyor elliyorum iceri ittiriyorum aciyor diye sonra bir daha vuruyor yer aciyor kendine ama rahat yani 😄 karnimi tutaraj yuruyorum cogu zaman sanki dusucekmisim gibi iyice top gibi olduk🥲 berosunannesii amin siz de insallah🙏🏼🌸
Birbebismeselesi berosunannesii sezaryen bence cesur kadınların işi. Uyanıkken ameliyat fikri bana cok korkunç geliyor, uyusam bebeğimin doğumunu göremem. Kontrolün bende oldugu, aktif oldugum bir dogum daha güvenli bence☺️
angela88 berosunannesii her sey normal seyrinde devam ederse eger ameliyattan kacinan bir ben ve doktorum var☺️