Muge_K Kızlar selammm doğum ve sonrasi icin ne kadar depend ve göğüs ucu pedi alınmalı sizce ? Birde lohusa takımlarınızı nerden aldınız ? Biraz süslü puslu Birseyler arıyorum 🤭
Evhamlianne92 Muge_K pek tabii ki almalisin canim dogumdan sonra kanaman olucak 1 gogus akintin olacak 2
ikimelekannesi___ Muge_K lohusa da takımı istanbuldaysan en süslü ve çeşit Eminönü havuzluhanda var canım
Muge_K Pelinakcn aaa hemen bakıyorum lohusa sepetine bir bakmıştım orası da güzel ama fiyatlar ucmus 😑
gamzekck gamzekck ben stok yapmak için iki paket depend Alicam lazım olur ne olur ne olmaz diye ikinci çocuk için saklarım belki
Muge_K gamzekck bir paket depend de 9 tane oluyor zaten göğüs pedini de lansinoh 60 Li alayım diye düşünüyorum
Muge_K cansualisa şimdi hiç bir bilgi sahibi değilim doğumdan hemen sonra adet mi oluyoruz ? Yoksa başka bir kanama mi
gamzekck cansualisa valla çoğunluğu üç tane kullanıyor içinden sadece o yüzden öyle düşündüm bende dependden çok lohusa pedi kullanırım gibime geliyor
cansualisa Muge_K kuzum getirdiler odaya spinal oldum sezeryan sontayııı çıkardılar hissetmedim depend giydim kum torbasını koyar koymaz başladı bnm
Muge_K Evhamlianne92 alicam zaten de ne kadar alacağımı bilemedim o zaman ben depend 2 paket 60 Li göğüs pedi alayım yeterli olur herhalde
Muge_K cansualisa ayy çok geçmiş olsun ne kadar oldu sezeryan olalı. Ben daha 26. Haftadayım ama hepsini alayım koyayım kenara herşey hazır olsun diyorum
cansualisa Muge_K 4 sene önce kuzum tam 49 ay önce🌺 2. Gebeliğim ocakta alcammm inş tekrar spinal oldum
Muge_K Evhamlianne92 aynen öyle herşeye zam geldiği gibi depende de geliyor sürekli 😃 saka gibi bir ülkeyiz gerçekten
Muge_K ikimelekannesi___ bursadayim kuzum buradaki çarşılara bakicam bi olmadı Trendyoldan beğendim bir kaç model
Muge_K cansualisa ayyy maşallah Allah anneli babalı büyütsün. Şimdikini de sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Bence çocuklar arasındaki yaş farkı da çok iyi olmuş.
ikimelekannesi___ Muge_K aynen bak birde instada madrebebek diye bir sayfa var orda da çok harika modeller var
Evhamlianne92 Muge_K aynen oyle bugun dune gore 100 lira fazla aldigin gozune kar geliyor cunku biliyorsun ki bir hafta sonra ustune bir 100 daha koyacaksin. Stokcu istifci olduk iyice