Anne4142 Ormanmeyvelii benimki verd tam 40 haftada gelmezse suni ile başlatıyorum dedi beklemesininde başka riskleri var dedi 14 eylülden öte köy yok bana yani 🫠
Mlkysf deryx 37+2 yim 2 gündür bende sabah adet ağrısı ile uyanıyorum kasiklarimdan bacaklarıma vuruyor dayanilmayacak gibi değil ama rahatsız edici bugün kontrolüm var gidince soracağım bakalim doğum yaklaştığı için mi oluyormuş bende merak ediyorum
2koftemom Sinemkaya43 Evet cnm geçmiyor mesela benim gece gelmişti gidiyordu. Ama sabah uyurken uykudan kaldırdı o sancı beni düşün yalncı sancıda uyuyabiliyosun ama gerçek sancı seni derin uykundan uyandırıyor. Hem geçmiyor hemde artıyor ağrısı işte bu dogum
Anne4142 Ormanmeyvelii aaa ben de duymamıştım bunu 38+2 yim arada garip midem bulanıveriyor 10 dk kadar bu yüzden miymiş 🫢
deryx Anne4142 eğer gerçekten normal doğum istiyorsan bebekte de tıbbi Bi sıkıntı yoksa senin tansiyonun iyi bebek hareketleri iyi gidiyorsa bekleyebildiğin kadar bekle. Bak bu konu ile alakalı bana güç veren bir video paylaşıyorum izlemeni tavsiye ederim.