deryx Bu gece 38+4 e giriyoruz bu hafta başlayana kadar iyi gelmiştim ama bu hafta inanılmaz fazla ağırlaştım hareketlerim kısıtlandı. Sabahtan beri adet sancısına benzeyen sancım var ve hiç geçmiyor. Bazen belime bazen bacağıma vuruyor. Mide bulantıları da ara ara devam etmekte. Sizce doğum yaklaştı mı artık? Lütfen yaklaşmış olsun hayırlısıyla çünkü çok yoruldum 🥺
Ormanmeyvelii deryx 37+3 bizde kasılmalarım oluyor kasılma gelince anlık midem bulanıyor. Mise bulanması açılmadan dolayıymış henüz muayene olmadım yarın olacağım korkuyorum yatış vs verirler diye😧
2koftemom deryx vallacnm doğumsancısı olsaydı byraya yazmak bile zorolurdu o an sancı gelince insan bişey düşünmüyo yada odaklanamıyorsun
Melikekader1 2koftemom deryx bana da yardımcı olun ya 36+4 düne kadar cidden iyiydim hatta doktorumdan izin alıp memlekete geldim cumartesi günü geri döneceğim diye. Sonra adet sancısına benzer ağrı ama sürekli devam ediyor. Arada da keskin şekilde sancı giriyor doktoruma yazdım çık gel bişey olmaz zaten bişey kalmadı demiş. Yani şu bir haftayı da atlatayım başka bişey istemiyorum sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalım da
Ilkannelikbu Ormanmeyvelii ay doktor mu dedi onu hiç duymamıştım bende 37+3üm kasılmalarım ağrılı ve nefes kesici
deryx Ormanmeyvelii evet mide bulantısı bebek kanala baskı yaptığı için oluyomuş bana da doktorum öyle söyledi ama her baskıda açılma olur mu bilmiyorum. Geçen hafta çatı muayenesi oldum ben yarım cm açıklık vardı belki de dr rahmi uyardığı için açılmalarım hızlanmıştır bakalım bu cmts yine gideceğim inşallah
Kubra_miray_szr Ormanmeyvelii benle aynısın doğum tarihi vermedi mi size bana 7 eylül dedi acaba erken mi
Anne4142 Ormanmeyvelii aaa ben de duymamıştım bunu 38+2 yim arada garip midem bulanıveriyor 10 dk kadar bu yüzden miymiş 🫢
deryx 2koftemom zaten doğum sancısı olmadığının farkındayım doğum sancısı gelip giden bir şey bu bendeki hiç gitmiyor tıpkı adetimin ilk 2 günü gibi…
2koftemom deryx bende 35ten beri adet sancısı cekiorum dedigin gibi ilk ikigün olan ağrıdan belden kasıga bacaga iniyo şuanda gidiyo sık sık degil gece hisetrigim oluuo yalnacı sancı bnce o rahim alıştırma yapıyor tbi bnde korkuorum
Melikekader1 deryx 2koftemom evet bende biraz önce eşime anlatmaya çalışıyorum durumu sancı çok başka diyorum sabahtan beri devam eden bi adet ağrısı gibi hatta ağrı girer tamam regl olacağım dersiniz ya işte öyle. Belirtilere bakıyorum lekelenme kanama vs olmadığı sürece sıkıntı olmaz diyorlar
2koftemom Melikekader1 normal canım bizimde giriyor ama geçiyor arada geliyor sanki birwzdan adetim baslayacakmıs hissi geliyor belden kasıga dogru geliyor sancı işte bunun hiçgeçmediginive arttıgını düşün ozaman dogum sancısıdır. Dayanılmaz noktaya çıkıyor hatta ben arı sokmuş gibi evde dolanırdım geçsin diye yerinde asla duramazsın. Duş alcaktım korkuoda n geri cıktım. Dogum haftalarındayız fazla uzaklaşmaman iyi olur..
2koftemom Melikekader1 koz dopum sancısı olsa sen hadigidelim dersin dayanılmaz o yani adet agrısının şiddettlisi ve artıyor zaman geçtikçe bnde durabıldıgım kadar durdum evde ama duramadıgımı anladım sancı geliyor hop dolasıyorum gidiyor 2dk dinleniyosun yine geliyor 5dk sürüyor
Nursemablk deryx Canım annem kendi de denemiş bana da tavsiye etti, son günlerinde yere oturup bacaklarını uzatıp üst üste atmayı dene eğer atamazsan o gün doğurursun kesin dedi , belki işe yarar ben kendi zamanım gelince deneyi düşünüyorum 🤭😂
2koftemom deryx Evet ama filmlerdekigibi degil sakinsin ama kıvranıyanıyosun hatta dedim epidural takın ebe dedi iyigidiyor boşver paran cebınde kalsın dedi dedim paradan degil dayanamılrum😁😁 takmadızaten bı baktım bnı götürdüler
deryx 2koftemom sakin kalmak önemli boşa enerji harcamamak gerek. Allah dirayet versin tüm normal doğum isteyenlere ve bana inşallah 🥺