Halaycibasiteyteyaheyytilili Hastanede yatışım yapıldı kanama alanı oluşmuş birkaç gün burdayız bebeğimle 😓 düşük riskim varmış progestan yapıldı alttan serum taktılar Allah’a kaldı işim dualarınızı eksik etmeyin lütfen 😥
Mavidunyamm Halaycibasiteyteyaheyytilili Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🏼 endişelenme hamilelikte olur bu tür şeyler. Bebeginin kalbi atıyorsa her şey yolunda demektir 🌹stres yapıp bebeğini daha çok etkileme sadece dua et inanarak 🤲🏼
Cansu355 Halaycibasiteyteyaheyytilili Bebiş iyi mi kuzum? Gecicek hepsi sen moralini yuksek tut yeter ki🙏
Eldgrn Halaycibasiteyteyaheyytilili canım şimdi nasılsınız iyisinizdir inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz Allah’ın izniyle sağ salim çıkarsınız hastaneden
Halaycibasiteyteyaheyytilili Eldgrn Cansu355 kahvesever__ Mavidunyamm İyiyiz teyzeleri yatıyoruz hastanede daha burdayım bugün kanama alanı geçsin diye ilaç falan veriyorlar progestan yapılıyor dualarınızdan eksik etmeyin sağ salim çıkalım hastaneden 😑
Nujinkanat Merhaba bu hastaneye ikinci gidişim bugün tekrar geldim kalp atışı için ne yazık ki duyamadım kesenin büyümedigini söyleyip ölmüş Bebek dedi başına gelen varmı moralim çok bozuk 😔😔
Yasemella Nujinkanat ben seni postların altında görüyorum hep sonuna kadar denedin ama bence artık doktorları dinle. Kalbini hiç dinledin mi bebeği hiç gördün mü yoksa sadece kese mi?
Eldgrn Halaycibasiteyteyaheyytilili Rabbim sağlıkla hastaneden çıkmanıza nasip etsin canım ebişle ikiniz çok iyi olursunuz inşallah dualarım sizinle
Cansu355 Halaycibasiteyteyaheyytilili Oyy cok sukurrr masallahh canim benimm🙏 iyi olcaksiniz inaniyorum. Hastanede olmanda buyuk şans bol bol dinlen. Doktorlar en iyisini yapacaklardir icini ferah tut dua et bol bol. Saglicakla kavuscaksin minnoşuna❤️🐣
kahvesever__ Halaycibasiteyteyaheyytilili inşallah 🙏 canım güzel haberlerle çıkarsın inşallah 🙏 hastaneden
Halaycibasiteyteyaheyytilili Eldgrn sağol kuzum Allah razı olsun oğlum evde eşim yanında ama aklım hem o yavrumda hem karnımdakinde 😓
Eldgrn Halaycibasiteyteyaheyytilili üzülme canım bak babası var yanında sende tez vakitte bebisle sağlıkla gidiceksin abisinin yanına güzel şeyler düşün pozitif düşün inşallah herşey çok güzel olucak 🥰
Yasemella Halaycibasiteyteyaheyytilili çok çok çok geçmiş olsun inşallah sağ salim çıkıp hayırlısıyla bebişini Kucağına alacaksın. Sürekli kontrol altındasın öyle düşün hem endişelenip bebeğini strese de sokmıcaksın evdeki gibi.
minnakannesi08 Halaycibasiteyteyaheyytilili inşallah bir şey olmaz canım rabbim sana bağışlasın aynı şeyleri yaşadım seninle ilaç vermişti şuan kanama falan yok bende büyük ihtimal sanada vericek dikkat et dinlen