Halaycibasiteyteyaheyytilili Dualarınıza ihtiyacım var kızlar kanamam var peçeteye kırmızı kan geldi 15 haftalık hamileyim dua edin bişey olmasın bebeğime hastaneye gidiyoruz şimdi 😭 çok zor anne oldum 2.gebeliğim hemen oldu planda yoktu çok korkuyorum bişey olacak diye😑
Eldgrn Halaycibasiteyteyaheyytilili inşallah bişey yoktur canım rabbim saglik versin dikkatli gidin sarsilmadan
hayallliiim Halaycibasiteyteyaheyytilili korkma canım ağrın parça düşmesi yoksa ben 3 kere yaşadım korkma Rabbime emanetiz bizde bebeklerimizde
babysqueen_0 Halaycibasiteyteyaheyytilili mutlaka haber ver canım inşallah birşey olmaz Rabbim korktuğun yere uğratmasın 🌸
hayallliiim Halaycibasiteyteyaheyytilili dua etmeye başladık hepimiz güzel haberlerle dön bize inşallah
EmineDefneGokce Halaycibasiteyteyaheyytilili benden de geldi 2. Gebeliğim. 13. Haftada hemde baya baya . Hamdolsun bebeğime bişey olmadı . Hemen acile git bize haber ver merakta bırakma 🙏🏼
Halaycibasiteyteyaheyytilili Haber veririm dua eden herkesten Allah razı olsun Allah yavrumu bana bağışlar umarım 😓
Eldgrn Halaycibasiteyteyaheyytilili korkma canım stres yapmamaya çalış sağ salim bir gidin muayene ol Allah’ın izniyle sağ salim güzel haberlerini alirsinc
Rumsa Çok geçmiş olsun canım korkma bebekte etkilenmesin yerleşme kanaması olabilir mutlaka haber et bize🌸
minikkurabiyelerinannesi Halaycibasiteyteyaheyytilili geçmiş olsun , Allah bebeğinizi size bağışlasın
Cansu355 Halaycibasiteyteyaheyytilili Dualarim seninle kuzum. Korkma sakin ol hic bisey olmayacak allahin izniyle. Dusuk ignesi yaparlar. Progestani alttan fitil olarak al dinlen bol bol
Bhr075 Halaycibasiteyteyaheyytilili rabbim yardımcımız olsun bebeğinizi size bağışlasın insallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼♥️♥️
kuzucumoglum Halaycibasiteyteyaheyytilili geçmiş olsun canım rabbim bebegini sana bağışlasın bizleri habersiz Birakma Allah’ın izniyle olmaz birşey 🙏
Mlkysf Halaycibasiteyteyaheyytilili hic korkma canım benimde parçalı kanamam gelmişti başlarda ama ne kan resmen bardaktan boşalırcasına birde ciğer gibi kocaman parçalar düşürdüm kesin düşük yaptım diye aglayarak gittim acile ama rabbim ol deyince oluyor işte sıkma canını Allaha emanetiz 😓