Selamcanim 1ciftyesilgoz ben hamileymişim. Üstüne Regl oldum. Diğer ay olmayınca testte de pozitifi görünce ben şok. 🤣
1ciftyesilgoz deryx ay ağzın bal yesin inşallah canım.. hiç beklediğim bişey değil regl olduğunu düşündüğüm İçin. Büyük bi şok oldu.
mommyinthefuture 1ciftyesilgoz Bi de erken gebelik testi paylaşmışsınız. Yalancı pozitif göstermiş diye. ☺️Demekki doğruymuş varmış. 🤗Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🏻
1ciftyesilgoz mommyinthefuture kuzum yalancı pozitif 4 ay önce görmüştüm maalesef yoktu o zaman gebelik. Ama testler hep beni kandırdk bu zamana kadar o yüzden de güvenemiyorum , saniye de çıksa ada ikinci çizgi 🙈
Deletedmom_85 1ciftyesilgoz neeee bu gözler neler görüyor canım? Hadi inşallah güzel haberler alırsın 🥲
Stella_0 1ciftyesilgoz Daha önceki gebeliğimde ben regli oldum nasıl hamile olabilirim demiştim ama üstüne görme olayını doktorumdan o zaman öğrenmiştim. Kan tahlili verin mutlaka ama bence hayırlı olsun 😊🙏
Deletedmom_85 1ciftyesilgoz ay sonucunu bana da haber et hemen çıkar çıkmaz inşallah bu sefer olmuştur bitanem.🥹💜Belki daha önce sordum ama içimden yine sormak geldi unuttum. Ne kadardır deniyordun sen? Gebelik elde etmemiş myidin hiç?
hayallliiim 1ciftyesilgoz ay canım teste göre pozitif bir test daha yapsan bizidehaberdar et merak ettim bende
hayallliiim 1ciftyesilgoz bende 7 gün adet oldum 3 gün kanama 4 gün leke sonra temizlemdim sandım 4 5 gün sonra leke leke geldi yine biri bana test yap diye akıl verdi evde vardı yaptım şok aman adet oldum yoktur diye yaptım saniyesine çıktı
1ciftyesilgoz Deletedmom_85 yazacağım canım mutlaka. Bu 5. Denememizdi olmadı dedim yeni aya hazırlık yapıyordum. Olursa ilk gebeliğim olacak inşallah 🥹🙈
Deletedmom_85 1ciftyesilgoz kurban olduğum rabbim hevesini kursağında bırakmasın inşallah bekliyorum heyecanla ❤️
Bilgekpn 1ciftyesilgoz hamileliğin üstüne adet görme olayını bende duymuştum kan testi sonucunu bekleyelim en iyisi 😅😃 hadi hayırlı haberler bekliyoruz
kubraselcuk 1ciftyesilgoz yaa inanmıyorum eğer test doğruysa bu mucize gibi bir şey 😍 sonucu yaz mutlaka canim 🤍