Cherry95 Boncukveannsi en son 15+2 de gittik 177 gramdı. Bizim kız da irigillerden 😂😂😂 2 hafta sonra kontrolümüz var 19. hafta olacağız bakalım kaç gram olmuş
Nujinkanat Merhaba bu hastaneye ikinci gidişim bugün tekrar geldim kalp atışı için ne yazık ki duyamadım kesenin büyümedigini söyleyip ölmüş Bebek dedi başına gelen varmı moralim çok bozuk 😔😔
MucizeAnnesiiH Nujinkanat kuzum baska bir doktora da görünsen boyle deyip de baska doktor hayir kalp atışı var dedikleri durumlarla denk geldik rabbim size bagislasin insalalh
Gulsumdamla Nujinkanat başka doktora görün canım sakın tek doktorla kalma . Benim de 8+4 de keseme bakınca bebek yok demişti ben 1 hafta sonra gidince başka doktor bebek var ve kalp atışı da dinletti
minisinannesi07 Boncukveannsi 30+0’da 1269 gr’dı 😔 Haftaya gidicem 33+0’da inşallah 2 ye yaklaşmıştır, erken doğum riskim var biraz alsa iyi olur sanki. Doktorum normal gelişim sınırları içinde dedi ama işte yine de içim rahat değil
Eelliiff1234 Minikbiannede benim 6. Aydan sonra hamile gibi göbeğim çıkmıştı sizinki daha çok yeni normal olmaması 😊
Lavanta27 sulee43 sizinkide normal bende bazı haftalar geriden bazı haftalar normal oluyor.Genetik galiba🤷🏻♀️😊