Mucizebeklerkennn Hafta bir kilo bebeğim. Gelişim geriliği olabilir dedi doktor. Sanırım kilosu dusuk
Masumanneinci Hatihati evet ya maşallah yavrularımıza. Benimki kafası da biraz iri. Korkuyorum normal doğumdan sezeryan için gün almaya çalışacağım 🙂
Duygublbl 1 kürtaj 1 kimyasal gebelikten sonra….4+5 ama hala kan vermedim korkuyorum haftaya kan verip doktoruma gideceğim inşallah bu sefer sorunsuz bir gebelik olur
Gulsumdamla gamzekck bende 32 de gittim de 1650 dedi herhalde az kilo almış ama doktor ölçümlerinde 30.hafta 31 hafta diyordu belki de 30.haftaya göre 1650 gram geç döllenme ise
gamzekck Gulsumdamla çok karışık benim kafam almıyor ultrasonda otuz iki yazıyordu neden dedim doktor baktı oraya takma yanlış o dedi baktı otuz bessin dedi adet tarihine göre kilosunu da 1897 dedi
Gulsumdamla Nujinkanat başka doktora görün canım sakın tek doktorla kalma . Benim de 8+4 de keseme bakınca bebek yok demişti ben 1 hafta sonra gidince başka doktor bebek var ve kalp atışı da dinletti
Hatihati Masumanneinci benim bebeğim için de başı iri dedi bı doktor.Diger doktorum öyle demedi ama bakalım bekliyorum 😊
kubramomm Masumanneinci ay benim bebevime de doktor kafası büyük nasil normal doguracaksin kiz sen bunu dedi, buyuk ihtimalle sezeryana alirjz seni bebeğini de seni de riske atamam dedi🥺 sezeryandan da cok korkuyorum