Glsm_Erdgn00 Bebeği 3 kiloyu gecen anneler nasıl besleniyorsunuz bizede soyleyin.😅 valla herşeyi yiyorum ama bebek geriden geliyor. Neyin kilo aldirdigini düşünüyorsunuz paylaşır misiniz 🙏💕
Hicoss Glsm_Erdgn00 vallahi doktor bana hamur işini yasakladı yürümemi söyledi dondurma vss yok dedi bebek az kilo alsın diye. Sende tam tersini yap 😘😘 35+1 de gittim 3 kilo erkek ama. Bide folik kullanmaya devamm.
Bilgekpn sulee43 seninde iyiymiş benim kız 32+1 de gittik 1.862 gr dı 1 hafta da anca 42 gr almış şok oldum 32. Hafta da olanlar hep 2 kilo ve üstü yazmış sende 32 ye kadar 2 kilo olursun
sulee43 Bilgekpn bol bol süt muz ye canım ilaçlarını düzgün kullan bide ben 1 hafta ilaçlarımı falan düzgün kullanamamıştım muz falanda yemiyordum kabız olurum diye o zaman kilosu bayağa az çıkmıştı doktor minyon olucak galiba falan demişti çok şükür sonradan toparladık
Purall Boncukveannsi en son gittiğimde 2890 dı şu an 37+4 teyiz şimdi bilmiyorum doğuma kadar kaç kilo olur bende merak ediyorum ☺️☺️
Kubraaap Nesli8998 ben korkmuyorum sadece doktorum kafa karistirma derdinde sezeryan oluyum diye.. yok bebek iri fln
Devrimuygar Hilolosko bana da doktor bu şekil konuştu ve heran sezeryana alabiliriz dedi hastaneden zorla çıkış yaptım ciğer geliştirici vurdular ne olur ne olmaz diye. 30+1 de 1281 gram ölçüldü. Şuan 30+4 teyim çok tedirginim.