Ezgi_Mercan Kubraaap normal istiyordum ama iri oldugunu ogrenince vazgectim sezeryan olacagim. Vajinada dikis olacagina karnimda olsun daha kolay iyilesirim diye dusundum. Bir de tek cocuk dusunuyorum trajedi yasamak istemiyorum.
Aysegul_94 gamzekck kasar peynir findik ceviz vitamin takviyesi salatalik hic bos durmuyorum 😄yogurt sut kefir bilmiyrm bu hafta almaz belki durabilir
Gulsumdamla gamzekck bende 32 de gittim de 1650 dedi herhalde az kilo almış ama doktor ölçümlerinde 30.hafta 31 hafta diyordu belki de 30.haftaya göre 1650 gram geç döllenme ise
gamzekck izobellaaa-_- doktor Gayet normal iyi dedi , ama buraya bakınca ne kadar zayıf olduğunu düşünmeye başladım
Bilgekpn gamzekck şuan bende öyle düşündüm kendimce seni görünce bana teselli gibi oldu saol valla 🤧🥺 bol bol muz kuruyemiş yiyelim şimdi gidip muz yiyeceğim
Melikeyzc Ekk61 Hilolosko muz kaşar yumurta iki bardak süt ceviz badem fındık bunları tüketirseniz özelliklede muz gelişimi ilerleyecektir inşallah
Bilgekpn sulee43 seninde iyiymiş benim kız 32+1 de gittik 1.862 gr dı 1 hafta da anca 42 gr almış şok oldum 32. Hafta da olanlar hep 2 kilo ve üstü yazmış sende 32 ye kadar 2 kilo olursun
Lavanta27 sulee43 sizinkide normal bende bazı haftalar geriden bazı haftalar normal oluyor.Genetik galiba🤷🏻♀️😊