minnos6 Euphoriaa bnm oglumda 13 haftada hissetmstm doktor hissedebilirsin dedi tabi bu his tekme fln degil ama hissetmen normal bende hissetmstm doktorda onaylamsti
Halimedincdmrl BadoDe yaaaa 😀 o zaman daha hissetmedim gerçekten dediğim gibi bağırsak hareketleridir benim hissettiklerim.
BadoDe Halimedincdmrl Aynen o hissiyat bambaşkaa inanki keşke video yüklemesi olsaydı da senle paylaşabilseydim 😁
Bluesky-mom Euphoriaa ilk gebelikte karın kası daha sıkı oluyor. O yüzden erken hissedilmiyor. 13.hafta hissetmeniz imkansız diyor doktorlar çünkü 100 gram bile olmuyor
Glkrkmz Euphoriaa bende 10 haftalikta hissettim ilk gebelikti erkek bebek çok çabuk oynar dediler dedikleri gibide oldu oğlum hiç durmuyor şuan 33+1 haftaligim zaman çok hızlı geçti 😊
Bluesky-mom Dilek-K0 çok küçükmüş. Benim ki 3 hafta önce 17cm di. Şuan baya büyümüştür ama hissedemedim daha. Doktor ilk gebelik olduğu için dedi 😔
Aleynaerayy22 Euphoriaa Benim de ilk hamileliğim 17. Haftamda pıt pıt gibi alt tarafa vuruşlar hissettim üst üste o zaman anladım onun bebeğim olduğunu biraz daha sert vurmaya 19. Haftada başladı şuan 21 haftalığız maşallah oğlum yerinde durmuyor geceleri hiç döndüğünü anlıyorum resmen biraz daha zamanın var canım inşallah sende hissediceksin 🎀
seyma9188 Euphoriaa Benim ilk gebeliğim 19.haftada hissettim ilk hareketini şuan 22+4 olduk maşallahı var balık gibi yüzüyor içimde🤣
Myangelheart İlk gebeliğim kızımın ilk hareketini 18. Haftada hissettim şu an 23+5 im artık Allahıma çoook şükür devamlı net olarak tekmelediğini hissediyorum ve az önce elime tekme attı dışarıdan hissettim gözlerim doldu çoook güzel bir duygu 🤲🙏😇🥰
Benimennembirmelek Euphoriaa benim ilk gebeliğim 16. Haftamda beri hissediyorum şuan 28+1🥰🥰🥰 çok hareketli bebeğim
Rbylmz Kızlar biz 17. Haftadayız daha hissedemedim boncuğumu dünde kontrolümüz vardı doktorum çok normal olduğunu söyledi. Sadece nasıl bir his olduğunu tarif eder misiniz 😂 ilk gebeliğim olduğu için o hissin bebiş olduğunu anlayamayabilirim de çünkü 😂😂😂
Sevalzeybekoglu Euphoriaa bilmiyorum, ama karnimda kelebek kanadi gibi pıt pıt bisey oldu seyirme gibi oyle hissettim