nushh ilk gebeliğim ama 18 ci haftamda hiss etdim bende inanmıyodum bağırsak haraketleri sanıyordum ama değilmış🥰
Faness esra6338 ay eveeet ya bencede hareketti tam olduğı yer pıt pıt etti ve bazıları diyor bağırsak bilmem ne alakası yok
Dilek-K0 Faness valla bilemiıyorum tık tık her yer atıyor bende ama bazen sol tarafıma doğru birden gidiyor sanki içim bir tuhaf oluyor hani heyecanlanırsın ya onun gibi sonrasında orda bildiğin daha yoğun hissediyorum yemek yedikten sonra yada uturunca daha çok oluyor şaşırdım bende ama değil denildi ama sanki bildiğin bebek oynuyor 2.6 cm ne kadar hissederim bilmiyorum ama öyle yani 🤷🏻♀️
esra6338 Faness bağırsak vücutta gezmiyo durduğu yerde hareket ediyor. Bebek hareketi dediğim yatarken sağda kalkıp yemek yiyorum sola kayıyor sürekli içerde gezen bişey var yani. Dışardan müdahale ile he ya da yok denilemez bence. Ben hissediyorum konuşanlara değil kendi vücuduma güveniyorum.
Biryabanci1 Euphoriaa ilk yavrumda 15. 16. Haftamda hissettim 😊 2. Ye hamileyim bunda kaçta hissederim bilmiyorum
Sevalzeybekoglu İlk gebeligim ve 12. Haftamda hissettim hareketini. Baslarda inanmadim ama doktoruma sorunca dogru olabilir bu konuda genel bir kural yok, sen erken hissetmissin ne güzel dedi 🌼
Havahavahava Euphoriaa 16 haftalıkken ilk hisettim başta anlamadım sonra iki kez daha vurunca bebek olduğunu anladım. Şu an 29.dayim hareketlerini çok net bir şekilde hissetmek çok tuhaf ve güzel
OksijenliSu Euphoriaa ilk hamilelikte 17.haftada hissetmiştim şimdiki bebeğimi ise 15.haftanın sonlarına doğru hissetmiştim. Şuan 30+6′yız. 😊
h_s_1411 Elif-dogan Canım sen yine bir kere hissetmissin ben hiç hissetmedim ya 😂 son adet tarihin 25 Nisan mı canım
1erkekkannesiiii Euphoriaa ilk gebeliklerde 20. haftaya kadar hissedilmez demişti doktorum ama 19. haftadayız suan ben hissetmeye başladım karnımdan dışarı doğru pıt pıt bisey kımıldanıyor gibi cok güzel bir his 😍 ama öncesinde hissetmedim bazen hısseder gibi oluyordum ama bağırsak mide vs olduğunu düşünüyorum cunku bebek çok küçükken karına kadar değmesi imkansız gibi geliyordu 😅
Elif-dogan h_s_1411 ne güzel 🤗 nasıl gidiyor ben ultrason da görmesem hamileyim demicem o derece farklı geçiyor çok şükür 🤗
Bluesky-mom Dilek-K0 çok küçükmüş. Benim ki 3 hafta önce 17cm di. Şuan baya büyümüştür ama hissedemedim daha. Doktor ilk gebelik olduğu için dedi 😔