zamaneannesi80 Deletedmom_12 ikinci dozu daha geçen hafta yaptırdım canım üçüncü doz da altı ay sonra demişti ama yaptırır mıyım bilmiyorum 😂
Deletedmom_12 yalcinsevda_06 sanirim 5 doz.olunca Omur boyu bidaha gerektirmiyormuss yukarda Bayanim biri yazmis
yalcinsevda_06 Deletedmom_12 Hmm beş dozu da hamileyken mi vurulucaksın bence zamanı geldikçe vurmam daha iyi
Pelinakcn Deletedmom_12 2 doz oldum 3.dozdan bahsetmediler olman gerekiyor diye ama bildiğim kadarıyla 5 dozu tamamlayınca ömür boyu koruyormuş
Egemen_ozgur_annesi Deletedmom_12 o 3 marttaki kontrollerindir canım. Tetenoz aşısı 2 doz ikinci gebelikte de 1 doz yapıyorlar hatırlatma aşısı diye.
Tuaesug Deletedmom_12 5 doz benim bildiğim doğumdan sonra bir kere sonra her sene 1 tane oluyor diye biliyorum benim 8 sene önce öyle yapmışlardı şimdi ikinci hamileliğim daha önce yapıldığı için yapmadılar bu hamileliğimde
Kara77 Deletedmom_12 ben ilk dozu olurken hemşire ebe artık dedi 5 kere olabilirsin bu da 10 yıl gidiyormuş. Yanı 3 sene sonra hamile olsam tetanoz aşısı bırakmama gerek yok. Sanırım 2 den sonra si isteğe bağlı yani