Deletedmom_12 Kizlar selam Bildiqim kadariyla tetonoz asisi 2 dozdu ben 1 ay once ilkini bugun de 2. Sini oldum. Ama ordaki hemsire 3.martta dedi daha kac doz.devam edicek normalde iki doz degilmiydiii
Ruken_olgn Deletedmom_12 şuan kıbrıstayım buradaki doktor da vurulmuyor dedi ama vurmak istersen acilden vurabilirsin dedi hala çok kararsızım vurup vurmamakta
Minikfasulyeee Deletedmom_12 toplam 5doz yapılıyor canım ve bir daha ömür boyu başka olmana gerek kalmıyor. Ebe o şekilde açıklamıştı bana başka gebeliğin olursa olmana gerek kalmıyor . İlk bir ay arayla diğeri 6sy sonra diğer ikisi de birer yıl arayla yapılıyor
zamaneannesi80 Deletedmom_12 2 doz vuruldum.. hemşirem istersen 5 doz vurulup ömür boyu garanti sağlayabilirsin demişti.. sizede onun için öyle demiş olabilir
M_A zamaneannesi80 ömür boyumu Benm buldıgım 10 yıl ıcınde olunduysa gerek yok tekrar ben 2019 da olmustum gerek duymadım tekrar olmaya bırde hemşire bana demıstı sen bılırsın ama aradan zaman gecmış etkısı yok dıye ordakı hemsıre nasıl sıze demiş ömür boyu etkısı varmış 5 tanenin anlamadım
zamaneannesi80 M_A bunu sadece hemşirem den duymadım forum da başka kişilerden de duymuştum yukarda bi kişi daha aynı şeyi söylemiş.. tek doz yada iki doz 10 sene koruyor olabilir.. bana 5 doz dedi hemşirem
Minikfasulyeee M_A siz bütün dozları tamamlamadığınız için size öyle söylenmiş olabilir. Ama bütün dozlar düzenli ve zamanında yapıldığında ömür boyu koruyor bunu söyleyen doktorlar 🙂
yalcinsevda_06 Deletedmom_12 Ben iki doz oldum üçüncüyü ilk defa duyuyorum bidaha gel de demedi kimse bana başka bişey olabilir mi sorsaydın keşke hemşireye bilemedim
Deletedmom_12 yalcinsevda_06 sanirim 5 doz.olunca Omur boyu bidaha gerektirmiyormuss yukarda Bayanim biri yazmis
deryarslan00 Deletedmom_12 bende bugün 2. Doz oldm bir ay arayla oldu aşılarm. Aşı kartında 3. 6 ay sonra yazıyor
Momy_eyyuptalha Deletedmom_12 doğum yaptıktan 3 ay sonra 3 doz yapılıyor banada 4 ocakta 3 doz olmaya gel dediler
_edakrsu22 1 doz vuruldum 1 ay önce yarında 2 yi vurulcm doktoruma 2ci için sormadım ama genelde 2 doz oluyorlar
Motherbabys Deletedmom_12 Yok degil ilk ikisi bebeği korumak için son doz kendimizi korumak için yapılıyormuş oyle dedi Hemsire