2626 Melek-12 en başından beri anlatabilir misiniz size zahmet ☺️Doğum yaklaştıkça stres yapıyorum da ☺️
Whitewomen Melek-12 Hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲❣ Sonda takılırken hissettiniz mi acıdımı. Doğum sonrası acısı nasil dayanabilir mıyız?
Melek-12 Busra5189 benim için soruyorsanız 2 si 1 nescafe içtim günde 3 ya da 4 tane ve sürekli gezdim elimden geldikçe
Melek-12 2626 herşey çok kolaydı sürekli kızıma kavuşuyorum kızım geliyor eşim dışarda bekliyor diye kendime defalarca söyledim tabiki sitres yaptım ama sadece kızım geliyor kızıma kavuşuyorum diyerek ameliyatı bitirdim 🤲🏻
Melek-12 Whitewomen sondayı spinal anestezi den sonra ameliyathanede taktılar o yüzden hiç acı yok sadece bir his
Efuli-22 Whitewomen hemsreanne 8gün önce spinal sezeryan doğum yaptım bol bol sade nescafe içerseniz baş ağrısı falan olmuyor ve inanın korkulcak bişey değil☺️
Melek-12 Bergenim hiç bir acısı agrısı yok anlamıyorsunuz bile zaten belden altınız uyuşuk ayaga kaldırmadan önce çıkartıyorlar orda da derin bir nefes ve bitti
Askan19 Dikişler nasıl süreç nasıl ilerledi genel bi bahseder misiniz bende sezeryan olucam ameliyattan değiş sonrasından korkuyorum bide alttan kanama oluyor mu sezeryanda
Melek-12 Askan19 kanamam sadece 3 4 saat oldu oda hemşireler zaten kontrol ediyor sorunsuz geçti şuan tabiki hafif ve ara ara devam eden kanama var ama çok az
Melek-12 Askan19 ayaga kalktıgınız an herşey geçiyor ilk 6 saat kaldırmadılar beni sonrası yürüyüş nescafe ve sürekli wc de geçti
hemsreanne Melek-12 ilk yürüyüşünüz nasıldı zor oldu mu ? Spinal sonrası baş ağrısı gibi bir şikayetiniz falan ?
Efuli-22 DuruMom_16 hiçç korkma ben kendime zehir ettim sezeryan olucağımı öğrendiğim günden olcağım güne kadar ama boşu boşuna kendimi o strese sokmuşum korkulcak hiçbirşey yokmuş ☺️
Melek-12 DuruMom_16 korkmayın kendinizi sakinleştirmeye çalışın gerçekten herşey geçiyor minik bir bebiş kalıyor size 🤲🏻
Whitewomen Efuli-22 Sade nescafe daha mı etkili oluyor. Toparlanmanız ne kadar sürdü. Bir de ameliyat sırasında hissetme vs. Oluyor mu ?
hemsreanne Efuli-22 ilk yürüme anından biraz korkuyorum ameliyattan değilde kaç günde toparlandınız acaba ?
Ziynet4459 Benim de değişiklik olmazsa sezeryan görünüyor bebeğim iri bir bebişmiş engel olabilir normal doğuma dedi doktor ve ilk bebek biraz arabalarım var önümüzdeki ay kesinleşecek herkese hayırlı güzel doğumlar olsun şimdiden