Snmdrm 15531211 L beden büyük die gecıyor xL beden extra buyuk dıe gecıyor ben kac almalıyım yarın alıcam ams 34. Haftadayım80 kıloyum 85 olurum herelde L mı alım xL mı bılemedm
15531211 Snmdrm ben bel çevremi ölçüp bana uygun olanı aldım size xl daha rahat olur sanki ama tabiki bilemiyorum dediğim gibi ölçmeniz daha garanti olur
Snmdrm Snmdrm siz kaç kılosunuz acaba ? L 42-50 beden olarak gecıyormuş sanırım bide esnek acılıyormuş sanırım 😵💫
2kizanasi 8 gün önce sezaryen oldum 1 paket depend 2 pakette gece pedi götürdüm ilk 2 gün hastanede depend i kullandım sonrasında yaraniz açık kalmalı terlememeli normal pede geçtim şuan kanamam bitti bile günlük ped kullanıyorum
marnus Normsl doğum yapanlarda depend mi kullanıyor. Ben de kendim için depend aldım ama forumda görmüştüm normal doğum dikişleri için iyi değil yazmıştı biri
Mrv135 Snmdrm Ben 65 kiloyum l aldım suanki iç çamaşırlarım da l beden rahat ederim diye. Yorumlara da baktım l iyi olur diye l aldım. Kalça ölçüsü de bana anca o oluyordu biraz basenim var.
Mrv135 findiklibadem Ben üstündeki ölçüyü ve suanki iç çamaşırı bedenimi baz alarak L beden aldım. 65 kiloyum biraz yorumlara da baktım bana o olur diye düşündüm. Bir de sezaryan olursa sıkmaması lazım sanırım.
Lizbonn Nus_12 kullanmadım bana göre aşırı gereksiz 🙅🏼♀️ Hasta bakıcıdan kalın gazlı bez istemiştim genis olanlar oluyor onları kullandım 2-3 gün