Lizbonn Nus_12 kullanmadım bana göre aşırı gereksiz 🙅🏼♀️ Hasta bakıcıdan kalın gazlı bez istemiştim genis olanlar oluyor onları kullandım 2-3 gün
Gulergulmez F136049 ben bir paket aldım 9lu.yetmezse sonra alırım dedim. İlk doğumumda çok kanamam olmuştu, ikincide çok az oldu, az kullandım. Duruma göre alacağım gerekirse yani.
Minisssko Jadewinder asıl sezeryan da kullanılması daha iyi canım normal doğumda dikiş vs olduğu için özel bölgenin hava almasını öneriyorlar.
Dilan27 findiklibadem bende tam bunu soracaktım depend alacam da şuan 35 hafta 65 kiloyum m beden mi l beden mi alsam bilemedim
Mrv135 findiklibadem Ben üstündeki ölçüyü ve suanki iç çamaşırı bedenimi baz alarak L beden aldım. 65 kiloyum biraz yorumlara da baktım bana o olur diye düşündüm. Bir de sezaryan olursa sıkmaması lazım sanırım.
15531211 Dilan27 bende depend aldım. Paketlerin üzerinde kalça ölçüleri yazıyor internetten bakıp ölçünüze göre alabilirsiniz ben 37+4 üm 72 kiloyum L beden aldım ölçülerime o uydu 🥰
Sinemurey Depend de kaç kiloya kaç beden oluyor ki acaba sanırım 90 nı bulucam doğurana kadar hangi beden almak lazım
Aleynaceyhannnn Sinemurey bir ebeyi takip ediyordum. O genelde her gebe için rahatlık açısından L beden alınmasını tavsiye ediyordu o yüzden ben de L beden aldım
Pineapplee Nus_12 valla ben normal pedlerden aldım açıkçası 🤷🏻♀️ Ekstra uzun gece pedi bile almadim direk normal olanlardan aldim 😂 öyle daha rahat ederim diye düşündüm ama bikac haftaya gorucem dogru mu yapmisim yanlis mi diye
Snmdrm 15531211 L beden büyük die gecıyor xL beden extra buyuk dıe gecıyor ben kac almalıyım yarın alıcam ams 34. Haftadayım80 kıloyum 85 olurum herelde L mı alım xL mı bılemedm
Snmdrm Mrv135 2 ablamda sezeryandı kullandılar kullanıyor yani . 33 haftalıgım . 80 kıloyum şuan bende alıcam L mı xL mı alım bılmıyorum anca 85 olurum herelde
Mrv135 Snmdrm Ben 65 kiloyum l aldım suanki iç çamaşırlarım da l beden rahat ederim diye. Yorumlara da baktım l iyi olur diye l aldım. Kalça ölçüsü de bana anca o oluyordu biraz basenim var.