Sedaduru Annebebek___ 7. Haftada başladı 17 deyim hala devam ediyor ki prilama rağmen 1 kere çıkarıyorum
alpersmom Annebebek___ 38. haftamdayım hala kullanıyorum. önceden bırakmayı denedim acillik oldum bi daha cesaret edemedim
anne96 Annebebek___ beşinci haftadan 13. haftaya kadar bulantılarım devam etmişti pirilam vermişti ama ben birkaç kere içtim sonra içmek istemedim zencefil mide bulantıma iyi gelmişti
Annebebek___ Ben de 19. haftadayim prilam içmediğim günler yine bulantı kusma devam ediyo. Sanırım bırakamicaz bu ilacı 😂
Elisarli Annebebek___ 36.haftam bitmek üzere 6.haftadan beri kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam bırakınca istifra ediyorum çünkü
immos 6 aya kadar sürekli devam etti prilam da hiç bir işe yaramadı bende ama şimdi hamileler için bileklik çıkmış yorumlara baktım herkes memnun gerçekten isterseniz onu deneyin bir de.
ikiprensannesiiii Bulantı ve aşırı halsizlik için vermişti doktorum ama bir gün kullandım 🤣 zaten ilk aylar uykuya meyilli oluyorsun daha çok uyku yaptı hemşire söylemişti uyutur diye
Annebebek___ Ben prilam kullandığım zaman geçiyor çok şükür. Ama kullanmayınca aynı bakalım ne zamana kadar devam edecek
anne96 TeacherrMom toz zemcefili balla karıstırıp ac karna yedim bulantım oldugunda gecırıyordu hemen ☺️