• Doğum
  • Suni sancı verilmedi mi ??

Justmom bana da bağlandı suni suyum bittiği için sancı ve açıklığım olmadı acil sezaryene alındım

Justmom o sancıyı hissetmemen imkansız berbat birsey. Artık doktorlar ugrasmamak icin cogunlukla sezaryen yapıp gecıyorlar sizede oyle denk gelmis

Bencede hissetmemem mümkün değil ağrı eşiğimde çok çok düşüktür hiç dayanamam ağrıya acıya ama boş boş yattım akşama kadar kanıtlayanilsem şikayet edicem resmen boşu boşuna kesildim alttan fiyülle başlanılmasını istedim bizde yok öyle birşey dediler normal doğum akıllarında yok resmen

Justmom bende sabah 9 dan akşam 4 e kadar aldım resmen öldüm öldüm dirildim bir ara baygınlık geçirdim hissetmemek cidden imkansız bir şey 🤷‍♀️

Derya resmen kandırdılar beni yaa gerçekten suni verseler belkide normal doğurmuştum

Justmom üzgünüm ama seni kandırmışlar sanırım 🤦 çünkü duyduğum kadarıyla suni sanciyi hissetmemek imkansız izne cikacak diye seni de aradan çıkarmış yoksa beklemesi lazım sen dogurana kadar

Justmom kandirdiklarini düsünmüyorum. Ben yaklasik dokuz ay önce dogum yaptim, yüksek tansiyon sorunum oldugu icin 37+0 da suni sanciyla dogumu baslatmak istedi doktorum. Dogum yapmak istedigim hastaneye gittigimde oradaki kadin dogumcu ve bas hekimlede görüstüm, ikiside bana suni sanciyla normal dogumu deneyelim, ama hemen o gün yada ertesi gün dogururum diye düsünme, bir hafta bile sürebilir dediler. Suni sanci ise yaramayabilir sancilanman olmaz acilman olmaz sezeryana dönebiliriz diye anlattilar. Herkeste ayni olacak diye birsey yok. Ben sonrasinda tansiyonum ilaclara ragmen yükseldigi icin risk almak istemedim kendi istegimle sezeryan oldum. Ama bazi kadinlarin vücudu suniyi kabul etmiyor mu diyim, yada ise yaramiyormus iste.

Justmom Şahsen kandırdıklarını düşünmüyorum bende uki ay önce suni sancı ile doğum yaptım sabah dokuz buçukta takıldı üç serum şeklinde aldım sancılarım öğleden sonra üç buçuk gibi başladı ama önce suyum geldi suyum gelene kadar hala öyle boş boş oturuyordum daha sonra sancılar yavaş yavaş başladı akşama doğru dayanılmaz bi hal aldı sancılara rağmen açılmam de çok yavaş ilerliyordu hatta dokuz gibi epidural aldım 22:50 de kızım doğmuştu

Justmom suni sancıyı hissetmemen imkansız oglumumda serumla vermişlerdi yarım saat gecti gecmedi yani ben öldüm desem yeridir hissetmemeniz gercekten imkansız yıne Allah bilir ama Baska bırsey de vermıs olabılırler

minikkusummm yani hissetmemem için bir sebep yok ilaçlara vs çok duyarlıyımdır eğer vermiş olsalardı mutlaka bi yerde etki etmeye başlardı böyle tık bile olmaması o kadar saat inanılır değil

Muniii aizinde sancılrımız başlamış en nihayetinde benim akşama kadar gram sancı ağrı hissetmedim illaki bi hissiyat olurdu öyle değilmi

Justmom ilginç gercekten suni sancı normal sancının bile kat kat fazlası dıye dusunuyorum yasayan biri olarak ne yapmaya calısmıslar anlam veremedim 🤷‍♀️

Kardeşimin Eşide normal doğum için gitti sancısı falan yoktu suni sancı verdiler ozaman doktoru suni sancının tutmadığı zamanlarda olduğunu söyledi

Justmom Bende suni sancı verdiler oy oy insan kendini😅yerlere atıyor.Sen nası hiss etmedin ben şok

Justmom ilk hamileliğimde bana da suni sancı verdiler. Sadece koldan serum taktılar ilk basta sabah taktılar serumu gündüz 2 ye kadar hiçbirsey hissetmedim. Baktı acıklı yok doktor acıklı olmazsa sezeryana alırız dedi, Normal yattım, sonra ebe geldi sen gül gül dedi😅 az sonra görürsün meğerse kademe kademe yükseltiyorlarmış dereceyi en üst seviyeye bir yükselttiler oy anam bana birseyler oluyor dedim cok kötü sancı başlamıs tı o sancıyla aksam ezanında doğurdum, mesela 2. Hamileliğimde suni sancıydı bebeğimin suyu bittiği. İçin hem koldan hem alttan sancı verdiler hemen başladı sancım sizinkini de sanırım en düşük seviyededir en yükseğe alsalardı sancın olacaktı belki de

• Dark bunu yanıtladı.

Justmom İnanamıyorum ya, yakında doğumum var, ya bana da böyle yaparlarsa diye stresi yaptım şuanda. Benim de doktorum sezeryan yanlısı bir doktor demiyor ama belli ediyor

Justmom bilmiyorum ama bana yüksek verildiği halde uzun süre hissetmemiştim, sadece bebek kasiliyordu, doktorum hatta kaç defa kontrol ettirdi, uzun zmaan gecti baya yukselttiler o zaman hissettim. Acilmam da ilerlemedi, uzun süre denedik, suni sancı ile belirli bir zmanai gecinde bebeğin kalp atışı etkileniyor. Siizn durumu bilmiyorum ama seruma bişey kattılar mi falan onları gördünüz mu? hastaneden detaylı epkriz raporu isteyin orda ne yapılır yazar

1989fatma o şekilde en yükseğe birden alınınca bebeğe olumsuz etki ediyormus o yüzden yavaş yavaş veriyorlar