eylulmomm @Burcu-2634 seninkide az kalmış canım 13 Eylül’de sezeryan demişsin 12 gün kalmış sağlıkla alırsın inşallah kucağına ☺️
Burcu-2634 eylulmomm ay amin inşallah valla artık son haftalar geçmiyor ne güzeldi 35. Haftaya kadar pat pat geçer hızına yetişemezdim 😂
gizemrdpl eylulmomm 38 haftalık olduk son zamanlar insan iyice sıkılıyor sıcaktan uyuyamamaktan vs. Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin insallah
Nskyhn eylulmomm ya nasıl çıkıyorsun saçların açık 😂😂😂 2 aydır hiç saçlarımı açmadım hahahah. Her şeyi getirden sipariş veriyorum evden adım atamıyorum 😂😂
mommytobe_ eylulmomm ayy ben de 😍🙏🏻 17. Haftamizdayiz artik burda havalar biraz serinledi havalar sikinti olmuyor da sabirsizlik asiri sikinti😮💨
northandmother deryx hiç sorma 38+1 3 hafta oldu sancıyla hastaneye gidip geliyorum ama açılma yeteri kadar değil diye beklemedeyiz sanki böyle bı 3-4 hafta daha kalacak gibi 😅😅
deryx northandmother insana zor geliyo ama normal doğum için en önemli şey sabır doğumun kendiliğinden başlamasını beklemek gerçekten sabır isteyen Bi şey
eylulmomm @Burcu-2634 haftalar geçtikçe agirlasiyoruz agrilarimiz artiyo bizim burda havalar serinlemisti ama iki gündür yanıyo resmen
Nskyhn Sessizseda5227 canım yine iyisin ilerleyen haftalarin biraz daha serinlige gelecek insanı karnından belinden çok sıcaklar zorluyor vallahi
eylulmomm @Nskyhn ne biliyim gündüzleri bende çıkmıyorum genelde akşam cikiyorum o zaman açıktı saçlarım ne bileyim böyle yanacagimi 😂 geri kaçtım zaten almadan
eylulmomm @mommytobe_ oh hava serinse şükret canım buralar yanıyo son haftalarında kışa denk geliuo çok şanslısın bence dua et 😁🥰
mommytobe_ eylulmomm evet gercekten bu sicaklari gorunce dedim cok sukur kisin dogurucam keske her dogumum kisa gelse 😂😍
eylulmomm @Tugce3441 içerisi çok rahat heralde nişan fln da mi gekmedi canım inşallah bir anda gelir doguruverirsin