eylulmomm Bir doğursam artık diyenler var mı çok sabırsızlanıyorum doğurdum diye post açmak istiyorum artık 😁 çok sıcak bunaliyorum sizde durumlar nasıl havalar sıcak mı kaç haftalık oldunuz nasıl gidiyo
Nskyhn eylulmomm ay 34+5 günler hızlı geçsin diye dua ediyorum 37-38 e varmak istiyorum bir an önce. Zaman geçsin doğsun istiyorum. Çünkü sıcaklardan bıktım artıkkkkkk. Böyle buz gibi hava istiyorum donmak istiyorum 😂😂
Sessizseda5227 Nskyhn bende daha 30+5 hayırliysiyla hepimiz doguralm sağlkli sekilde insallah zira zor gelmeye basladi🤭😕
eylulmomm @Nskyhn bendee yaa üşümek istiyorumnm bu ne sicak geride bebişler nolcak bu sicakta biz boykeysek diyorum sağlıkla gelsinler inşallah 😁
Nskyhn eylulmomm ay zaten sürekli diyorum ki yazın bebek doğsa kesin pişik olurdu bu sıcakta. İyi ki kendim çekiyorum diyorum ama bir yandan da geriliyorum. 😂 Saçı açık ya da böyle gezenleri görünce acaba yanmıyorlar mi diyorum😂😂 herkesi kendim gibi yanıyor düşünüyorum hahah
Nskyhn Burcu-2634 kaç haftaliksinn 😂 inşallah canım öyle böyle eylüle geldik çok şükür ama üzerimden sanki tır geçti bu yaz 😂😂
deryx 38+3 üm hiç doğurmicakmışım gibi geliyo sanki ömrümün sonuna kadar hamile kalacakmışım gibi son günler hiç geçmiyor yoruldum artık 🥺
northandmother deryx hiç sorma 38+1 3 hafta oldu sancıyla hastaneye gidip geliyorum ama açılma yeteri kadar değil diye beklemedeyiz sanki böyle bı 3-4 hafta daha kalacak gibi 😅😅
eylulmomm @deryx ah bende yaa aynı haftakarimiz bende 38+3 oldum bugün nişan geldi biraz sevindim ama sancım fln yok henüz 🥺
deryx eylulmomm nişan geldiyse 2 güne kadar doğurursun inşallah bende hafif sancılar dışında bir belirti yok
eylulmomm @Burcu-2634 nişanimda geldi bugün sevindim biraz ama sancı yok dogsada artık kollarımda olsa bende agirlastim çok ağırım yaa sanki sen kaç haftaliksin canım
eylulmomm @Nskyhn az önce canım muz istedi dışarı çıktım saçlarımı da toplamadim Allah yandım yandım geri çıktım valla almadan nasıl ter döktüm iki dk da vazgeçtim muzdan yani 😂 eridim sandım şimdi vantilatörun karşısında uzanıyorum o da sıcak üflemeye başladı ya sinir oldum 😂
Nskyhn eylulmomm ya nasıl çıkıyorsun saçların açık 😂😂😂 2 aydır hiç saçlarımı açmadım hahahah. Her şeyi getirden sipariş veriyorum evden adım atamıyorum 😂😂
Nskyhn Sessizseda5227 canım yine iyisin ilerleyen haftalarin biraz daha serinlige gelecek insanı karnından belinden çok sıcaklar zorluyor vallahi