Melisayuce ma2022 bende aynı durumdayım ve suyumda azalma var normal istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum
Selda0835 ma2022 valla geçen gece çok alta baskı yaptı diye acile gitmiştim boşu boşuna alttan muane oldum canımda yandı açılmam yoktu 5 gün geçti üstünden varmı bilmiyom yürüyüş plates hurma merdiven demiyom hergün
Damla1995 ma2022 yok kuzum benm hamilelikler surekli yatmakkla gecti zaten ekstra hicbsy yapmadım allahin takdiri
Zuhalsebu ma2022 sanki sen bensin zannettim bir an bide bende çarpıntı başladı anlamadığım şekilde 🤦🏻♀️
Mlkysf ma2022 etkili olup olmadığını dogumda gorcez canım 😀 ama rahim ağzı baya yumşamış ve incelmiş doktor çok güzel aynı bu şekilde devam et dedi.Amacım erken doğurmak değil olabildiğince kesisiz ve dikişsiz doğum yapmak
Zuhalsebu ma2022 insan son haftalara gelince rahatlayacağını zannediyor ama şimdi de sağlıklı doğsun hadi doğsun diye stres oluyoruz 🙄😅
3prens71 ma2022 benımde pzrtesı gunu duzensız sancım cıktı sezeryan olucak doktorum yarın ıcın tekrar cagırdı bnde tam tersı bıraz daha dursa dye beklıyorum🥹hamılelık cok zor ama 37 erkem sankı