Merhaba Eylül anneleri , biz 38+4 olduk , ne zaman gelir diye hergün gün sayıyorum , son zamanlar hiç geçmiyor , yalanci sancılarım var , iki gündür de kasık agrim var , sizde durumlar nasıl ? Kaç gününüz kaldı ? Benim son 9

Benimde son 12 gün 🙋🏻‍♀️ 🫶🏻 Salı gününe kadar beklicez dedi doktor kilosu fazla olduğundan sezaryana gün vericrm dedi normalde yapabilirsin çatı muayene sancıların başlayınca bakıcsz dedi beni karamsarda bıraktı günler geçmiyor

13 gün kaldı bizimde 🥹 çok zorlanıyorum artık sancım da oluyor ara ara ama nst de çıkmadı

KayaSaime son 11 gün ama.ne sanci ne ağrı hiç bişey yok açılmaya da bakılması çatı muayenesi de olmadi bakalım ne zaman gelirse

KayaSaime 00.00 dan sonra son 10 gün benımde arada kasıklarım cekılıyor gıbı oluyor onun dısında catı agrım cok var, dun lekem vardıBaska bır gelıs e yok şuanlık zaman gecmıyor sanki🤷‍♀️

KayaSaime evet ya bu ay baya Doğum olacak😀 bizimde son 20 tabi daha erken gelmezse

Fatma4495 benim de sancılar gidip geliyor , hangi zaman hayırlıysa o zaman olsunlar insallah 💕

M_A hayırlısı insallah belirti var mi

• M_A bunu yanıtladı.

Son 14 gün. 38. haftamız doldu bugüün. Ama ne sancı ne açılma ne nişan ne su hayırla gelsin minikler inşallaah🙃 38+4te de çatı muayenem var bakalımm.🙂