- Düzenlendi
Merhaba Eylül anneleri , biz 38+4 olduk , ne zaman gelir diye hergün gün sayıyorum , son zamanlar hiç geçmiyor , yalanci sancılarım var , iki gündür de kasık agrim var , sizde durumlar nasıl ? Kaç gününüz kaldı ? Benim son 9
Merhaba Eylül anneleri , biz 38+4 olduk , ne zaman gelir diye hergün gün sayıyorum , son zamanlar hiç geçmiyor , yalanci sancılarım var , iki gündür de kasık agrim var , sizde durumlar nasıl ? Kaç gününüz kaldı ? Benim son 9
Benimde son 12 gün 🙋🏻♀️ 🫶🏻 Salı gününe kadar beklicez dedi doktor kilosu fazla olduğundan sezaryana gün vericrm dedi normalde yapabilirsin çatı muayene sancıların başlayınca bakıcsz dedi beni karamsarda bıraktı günler geçmiyor
17 gun kalsi 37 + 4 inwallah salikla geliler
13 gün kaldı bizimde 🥹 çok zorlanıyorum artık sancım da oluyor ara ara ama nst de çıkmadı
KayaSaime son 11 gün ama.ne sanci ne ağrı hiç bişey yok açılmaya da bakılması çatı muayenesi de olmadi bakalım ne zaman gelirse
KayaSaime benimde son 24 gün qaldı.🥰💙saglikla kavusalim insallah
Benm de 20 ama erken gelırmı bılmıyorm
KayaSaime 00.00 dan sonra son 10 gün benımde arada kasıklarım cekılıyor gıbı oluyor onun dısında catı agrım cok var, dun lekem vardıBaska bır gelıs e yok şuanlık zaman gecmıyor sanki🤷♀️
Muallime_97 bol bol yürüyüş yap normal doğum istiyorsan ve merdiven inip çık
QulizadeLamiye insalah hepimizinki sağlıkla huzurla bereketle gelirler😍
9 Eylülde kavuşacağım inşallah bende 🥰
Bunyamin_im inşallah 😍
eyuphaneylul1422 leken geldiyse cok az kaldı denektir hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsın inşallah 🥰
Son 14 gün. 38. haftamız doldu bugüün. Ama ne sancı ne açılma ne nişan ne su hayırla gelsin minikler inşallaah🙃 38+4te de çatı muayenem var bakalımm.🙂