ayglll06 Seymaben aynen canım tektaş bende takamiyorum düz sade bı alyansim var zaten onu kullaniyorum bende bebise zarar gelmesin diye
ayglll06 Nur123aa ay bende 7 ağustosta doğuma gittim şuan daha lohusaliyim parmağımda alyansim olmayınca kendimi çıplak hissediyorum resmen 😀😀😀
Nur123aa ayglll06 heh aynı ben işte hiç çıkarmam eşimde çıkarmaz öyle alıştık doğumdan bir hafta sonra oldu yuzuklerim hemen taktım 😄😄
Dilek-K0 ayglll06 evde takmıyorum anca dışarı çıkarken ama oluyor tektaşım biraz büyüktü parmağıma alyansın arkasına takıyordum alyans olmasa da parmağım şişse de tek taşı gene takabilirim tam olur diye düşünüyorum ☺️
030323-brck Deletedmom_110 kız cadıya da alsın babası seninkinde gözü var kızcağızın babası prensesliğini tam hissettirsin bebişe ellerini sevsinler onun🤗😚
Dilek-K0 ayglll06 taşı büyük pantolon giyerken de öyle yapıyordum eşimle el ele tutuşunca diğer eline tak diyordu batıyormuş eline 😂
findiklibadem ayglll06 ah ah takamıyorum şuan ellerim çok şişti ödem oldu inşallah doğumdan sonra iner