Dilaraortacc1 Kızlar hiç açıklığı ve sancısı olmayıp suni ile doğum yapan var mı tecrübelerinizi anlatır mısınız
Beyza038 Dilaraortacc1 merhaba benim son haftalarımda sadece 2 cm acikligim vardı ama sancim olmadi 41 e kadar bekledim yine olmadi suni sancı verildi. 41+2 de
Azrasara Dilaraortacc1 bende burda bekleyeyim benim 40+0 1 cm açıklık var yarın duruma göre suni sancı verilecek ilk gebeliğim tedirginim biraz
Pineapplee Dilaraortacc1 bende 2 haftaya kadar doğurmazsam suni sancıyla deniycez benimde sancim ve açıklığım olmaz muhtemelen çünkü 38 haftalik olmus olacak 🤷🏻♀️ Sizinki haftaya miydi
3melekannesi_ Dilaraortacc1 ben geçen sene 2. Kızımı 40+5 te gelmeyince 24 saat suni alarak doğurdum kendi sancin zaten o suni sadece başlatıyor korkma yani
Dilaraortacc1 Beyza038 nasıldı süreç ne kadar sürdü benim 1cm bile açıklık yok 39+4 teyim haftaya suni sanci verilecek
Beyza038 Dilaraortacc1 saat gündüz 3 de yatışım yapılıp sancı verilmeye başlandı gece 12 ye kadar sadece 3 4 cm oldu ilerlemedi sonra suyumu patlattılar sonrası çok hızlandı 01.15 gece oğlum doğdu..
Dilaraortacc1 Beyza038 çok zor muydu doğumdan korkmuyorum ama eğer o kadar sanci çekip ise yaramayop sezeryan olursa korkusu var
Dilaraortacc1 Azrasara bende zaten doktorum bakti hiç açıklık yok dedi halbuki neler yapıyorum yürüyüş squat merdiven cikma falan bebeğin kilosynu pozisyondan dolayı tam olcemedi 3500 un üzerinde çıkmaz dedi yinede deneyelim dedi 🤕🤕
Beyza038 Dilaraortacc1 sancı evresi zor değildi gayet sakindim zaten suyu da patlayınca gerisi kendiliğinden geldi ama dogum anim biraz zordu çünkü bebek iri imiş doktorum da şaşırdı onu da atlattım şükür
Beyza038 Dilaraortacc1 zaten başlarda hiç açılma olmazsa sanmıyorum riske atacaklarını inşallah ona da gerek kalmadan acilman ve sancin olur.
Azrasara Dilaraortacc1 İnşAllah kendiliğinden gelir açılma ve sancınız benim yarın yatışım yapılacak hayırlısı olsun hakkımızda 😊
Beyza038 De25 Yanı bildiğim kadarıyla uzun çubuk gibi bir sey vardı elinde bebegin kesesini deldi ama hiç hissetmedim delmesiyle bir anda suyum geldi
Dilaraortacc1 Pineapplee evet 40 +4 te olmuş olucam doktor 3 güne bir cati muayenesi yapıyor şuan tetiklemek için ama Nişan bile gelmedi
Deletedmom_110 Dilaraortacc1 açıklık ve sancı olmadan malesef açılma çok yavaş ilerliyor ve bir süre sonra duruyo ilerlemiyor yani zor baya