Gzdtrtl Kızlar 4 aylık hamileyim ve gögüslerim aşırı büyüdü 2 katina çıktı daha önümde kaç ay var ne olacak böyle bilmiyorum 4 ayda 1.5 kilo aldim daha sizde böyle olanlar varmi ?
Eldgrn Gzdtrtl 15+1im bende 4 kilo aldım göğüsler aldı başını gitti valla doğuma kadar kafam kadar olacaklar bu gidişle 🤣🤣
Ozge_5516 Gzdtrtl bn de 7. Ayımdayim ama henüz aşırı bir buyume olmadı az toplandi o kadar bnde mi bir sorun var acaba😉 75 bdendom hala 75 takiniyom
Edau9 Gzdtrtl valla benimde öyle zaten küçük değildi şuan iyice kocaman oldu🥺Bide böyle kenarları pütür pütür bı değişik bayada bir karardı sizinde öyle mi😁😁😁Bende hiç kilo almadım 22+4 bu arada 🖤
1seyma Bende sizin gibiyim göğüsler çok büyüdü 🤰kilo almadım (diyetisyene gidiyorum) ama aşırı ödemim var ona çare bulamıyorum 😔
Gzdtrtl 1seyma elim ayagim sismesin diye tuzlu yememeye calisiyorum ama göğüsler başka bisi napicam bilmiorum karnim buyumesi gerekirken gogusler büyüyor
1seyma Gzdtrtl bende sizin gibi tuz kullanmamaya çalışıyorum hatta az salçalı yemekler yapıyorum ama yok azalmıyor 😔
Gzdtrtl 1seyma 1seyma galiba bizim vücüt yapimizla alakasi var Internetten arastirdim ama pek yapilacak bsii yok gbi gözüküyor
Ozge_5516 Gzdtrtl oylemi diyorsunuz ya bnde neden buyumedi diye sorun yapiyorum emzirme döneminde sutum olur mu sıkıntı olur mu diye düşünüyorum
Gzdtrtl Edau9 benimde uçlarında pütür pütür seyler var bende 80 takiyordum bu gidisle 95 olur gecerde hicte sevmem koca koca memisler🙄😂😂
MadameHappy34 Gzdtrtl 5+1 ☹️ 85C den suan 90C ye geçtim hala da sıkıyo gibi geliyo taktığımda rahat değilim. 🥹🥹🥹 en büyük korkumda hamilelikte kocaman göğüsler
cigdeeemm Gzdtrtl benim de öyle bir de ben daha önce göğüs küçültme ameliyatı olmuştum. Ameliyattan önceki halime döndü. 21+5’teyim 3 kilo aldım ama göğüsler aşırı büyüdü :(
Gzdtrtl cigdeeemm işte şaka gibi aşırı kilo almadık ama göğüsler neden boyle beni çok rahatsiz ediyor ya
egesmommm Gzdtrtl henüz kilo almadım 19. haftadayım ama evet benim de göğüslerim iki katına çıktı ve büyüklüğüne bir türlü alışamadım 🤦🏻♀️