Fatma28 Benim 12 haftalik gittik kiza benziyo dedi 14 haftalikken gittik oglana benziyo dedi cozemedim bn bu isi bi turlu 😯
Yokk Arjin ilk aylar cok istahszlk ac kaldğmı blyrum ymklrdn cok tiksndm üç ayn sonunda yemk yemeğe bsldm tatlı yedm hep eksyle hc aram olmdı bi oğlm var suan bes aylk bi oğlm dha olck ins 💙🙏
Arjin Yokk bende 11 haftalık oldum bulantım tiksinmem geçti hemen hemen ekşiyle hiç aram yok hayırlısı
NesrinGOk Ben 8 haftalıkken gittiğimde erkek ama odaklanmayın dedi 🤔 Net bişey söylemedi .Değişir mi bilmiyorum 🤷♀️
Ozlem45 Ben 13+2 de ögrendim erkek olduğunu ondan sonra 3 defa daha gittim her gittiğim de erkek değişmez dedi allah sağlıkla dogmayı nasip etsin erkek belirtileri zaten farklı oluyor 😄😍👶🍯
Marygur Kızlar bende 11+5 te ikili için gittiğimde doktorum gidişat kız dedi aynı gün test için ultrason doktoruna gittiğimde o doktorda gidişat erkek dedi.Sizce kadın doğum doktorummu daha tecrübelidir ultrason doktorumu?
ardengunes Seymaemre evet o tür insanlar çok oluyo etrafta 😂 daha değişir falan diyenler ama bizim değişmedi işte 😂
tugbaninmucizesi Hamideee kiz ben 11. Haftamda öğrendim 15.hafta da kesinlestirdik her gittiğimde de tekrar tekrar bakiyoruz karışıklık olmasin diye 😂