Az önce bir cafe. De bir adım merdiven varmış ama belli değil işte bende görmedim diz üstü düştüm ama korkuyom 5 buçuk aylık fln bebeğim 19 haftalık allahım bişey olmasın ya böyle korkudan yerde karnımı tuttum durdum böyle dondum beynim dondu cok kötüydü daha ayağa kalktım insanlar bişey dedi fln bön bön baktım daha da kafam yerinde değil korkuyorum
Ne yapım böyle düşmekle bişey olur mu 1 saat oldu kan fln gelmedi öyle sancı da yok erken doğum fkn olur mu Allah korusun ne olur dua edin böyle var ya benim dizim cok acıdı ama böyle
Dizime daha bakmadım bile bebeğimi düşünmekten böyle
Daha da kalbim atıyor kalbimin atışı sanki tüm vücüdümda güm güm diye korkudan kendime gelemedim daha ne yazdığımı bilmiyorum sabah olsun bir an önce bişey olmasın bebeğim iyi olsun da benim dizim parçalansın yeterki ona bişey olmasın Allah korusun tüm bebeklerimizi evlatlarımızı ilk çocuğum ama hergün iğnelerle fln duruyor ne ilaçlar ne iğneler yedim kaç aydır evden çıkmadım biraz iyi oldum çıktım şu başıma gelene bakın yüreğim ağzımda hala nasıl bi hismiş bu korku annelik allahım emeklerimi boşa sayma. Hem maddi hem manevi zor bir süreçti iğneler ilaçlar daha da bitmedi devam ediyor şurda kucağıma almama bişey kalmadı bişey olmuşmudur