Minikpopo Minikanne06 sanırım yemeklerde kullanmak daha mantıklı benim için 😊 yine de teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 😊🙏🏻
NeslyC Minikanne06 39+4 olduk ☺. Benim de bayadır var ama. Dediğiniz gibi hep yorulunca oluyordu ilk zamanlar. Şimdi mütemadiyen. Bacaklarımı açınca yatakta dönerken falan. Çatı ağrısı deniyor sanırım
Sinemiraz Minikanne06 biz bu sebeple eşimle dışarda bi kafede otururken nerdeyse acile gidecektik mahvoldum acıdan aynı hissettiğiniz şekilde sol bacak ile vajina arasında iğne batması şeklindeydi
Sinemiraz Minikanne06 dün doktoruma söyledim sallamadı bile ki çok ilgilidir normalde sanırım çok olağan olduğundan
Mrvbdk Minikanne06 yakın canım yakın 9una sezrryan olucam ama kanım cok düşükmüş 8inde yatp kan takviyesi alıcam aksilkler peşimi bırakmıyorki
Minikanne06 Mrvbdk oy kuzum Allah'ım şifa versin inşaAllah kuru üzüm pekmes falan ye bol bol meyve falan ye sulu yemekler ye canım
Mrvbdk Minikanne06 sağol canım benim elimden geleni 3 aydır yapıyorum ama yükselmiyo hayırlısı olsun umarrım cabucak geçer rabbm cümlemzn yardımcsı olsun
ZeyooZ Minikanne06 33 deyim 1 haftadır durup durup yerimden sıçartıyor resmen. Diyorum ki şimdi kafayı çıkaracak🙈
Mrvbdk Minikanne06 blyrmki canım ama doğumuna daha olupta kanı düşük olan gebelere tek tavsyem kan hapı değil şurup kullansnlar basta blseydm surup kullanırdım