Minikanne06 Melisahsendursun banada öyle geliyo suyum gelcek sanki gibi ama bu hafta iğne batıyomuş gibi olması cok tuhafıma gitti bi an önce kontrol günlerimiz gelsede sorsak
Minikanne06 terazimom- ayy doğum başladığı andaki serüvenden çok tırsıyorum bian önce doğurup evime gelmek istiyorum valla😁
Minikanne06 Minikpopo enfeksiyon için sarımsak tüketin yazıyodu internette canım babamda aç karnına bi diş sarımsak yutardı sağlığı için .. sende bi dene istersen geçmiş olsun canım
Minikpopo Minikanne06 herkes söylüyor bunu ama zaten mide sıkıntısı yaşıyorum sabah sabah cesaret edip de aç karnına sarımsak yutmayı göze alamıyorum 😣 ya midem daha kötü olursa diye. Çünkü hala kusan biriyim o nedenle korkuyorum sarımsak işinden ☹️
Mrvbdk Minikanne06 yakın canım yakın 9una sezrryan olucam ama kanım cok düşükmüş 8inde yatp kan takviyesi alıcam aksilkler peşimi bırakmıyorki
Evremanne Emelinda 20. Haftadayım bende de başladı o tam ortadan sanki bıçak saplıyolar biraz ayakta kalayım başlıyo hemen
Minikanne06 Evremanne senin cok erken daha kuzum yorma kendini sen dikkat et uzan bol bol doktorunada bildir bu durumu sağlıkla kucağına al insAllah
Evremanne Minikanne06 bebeğin eşi aşağıda daha önce kanamam da oldu progestan kullanıyorum sürekli yatıyorum o yüzden
Emelinda Minikanne06 teşekkür ederim canım sen de, dediğin gibi yorulunca oluyor ayakta durunca genelde, ama sorumluluklar da var kaçılmıyor işte :(
Gizemmyigit 36. Haftadayım bende de aynı sorun var :( çok canım acıyor sanki o an bebeğim çıkacak gibi hissediyorum. Doğum yapan arkdşlarım normal dedi, rahim kendini doğuma hazırlıyormuş
babydfn Minikanne06 bende çok oluyor 32+1 haftalığım bende özellikle ayakta iken çok fazla oluyor değişik bir hiss
ArzuGl Ben de 33. Haftadayım. Bebek kanalda değil ama sık sık yaşıyorum. Artık bebek büyüdükçe iyice baskı yapıyor herhalde.
Minikanne06 Minikpopo tadını almazsın heralde direk yutacağın için hap gibi yada yemeklerine bol bol katarsın
Minikpopo Minikanne06 sanırım yemeklerde kullanmak daha mantıklı benim için 😊 yine de teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için 😊🙏🏻
muhteriz Ben 31. Haftadayım aynı dediğin gibi canım uzun süre ayakta durunca ya da yorulunca sanki tam vajinama bir iğne batıyor içerden ama benim kasılma kramp gibi olmuyor gıdıklanma hissi gibi. Daha doktora sormadım ama benim aklıma mantar veya enfeksiyon ihtimali geldi bir de belki bebek dönmüştür baskı yapıyordur dedi burda birkaç arkadaş ama randevumda soracağım
echo Evremanne merhaba kaçıncı haftan..benim de eş aşağıda 25.haftam...kanama olmasın tek dileğim...sen ne durumdasın?