Nur_6 Bende kullanıyorum sadece o kokusu çok kötü midemi bulandırıyor içerken bile midem kalkıyor aç tok fark etmiyo ama ne yapıcam bilmiyorum hiç ilaçdan sonra kusmadım bu arada kokusu çok rahatsız edici 😔
Sinemmmun Nur_6 Aynen kesinlikle öyle illet bişey yani ben hemşireyim cok az bu kadar içten bile kötü kokan ilaç gördüm 🤮
Nur_6 Sinemmmun ben içerken kokuyu almamak için burnumu tıkayıp ağzımdan nefes alıyorum sonra hemen içiyorum ama içtikten sonra bile ağzımda kokusu kalıyor ya ilacı içmek azap gibi geliyor 😔
Yagmurrr98 Sinemmmun Aman yarabbim bı kere içtim o günüm zehir zemberek oldu öyle böyle kusma değil aci aci değiştirdi doktor
ygmrege Sinemmmun hamileliğimin başından beri gece yatmadan önce içiyorum aksi halde kullanamıyordum bu şekilde hiç mide bulantısı yapmıyor
Deletedmom_33 Sinemmmun sabah 6-7 gibi içip uyurdum ben geri. Oroferon ile değiştirmeyi sorabilirsiniz doktorunuza
Annevebebis Sinemmmun bana Ferro Sinemmmun bana ferro sanol değil de gynferon yazdı ben de aynı durumdayim aç karnına ne zaman içsem kahvalti yaparken her şey geri çıkıyor 20 haftalik gebeyim hala bu durumu asamadim😂 ben de demir ilacı ile imtihandayim tadını hiç sevmiyorum içemiyorum içince de kabız oluyorum