Arzu_lina Uygulamaya göre son 31 gün belki sürpriz yapıp erken gelebilir kızım. Bundan 1 ay önce falan inanılmaz bir doğum korkusu sarmıştı,asla olumsuz doğum hikayeleri okumayın o hatayı yapmayın. Güzel düşünün güzel olsun inşallah 🤍🌸
Arzu_lina Ezgidenizak asla korkmayın burda olumsuz doğum hikayeleri vs okumamaya çalışın yada internetten o tarz şeyler araştırmayın. Ben korkumu yendim elhamdulillah her aklıma geldiğinde ayetel kürsi okudum çok faydasını gördüm. Üstelik YouTube’da doğru nefes egzersizleri falan var biraz onlara bakın pozitif doğum hikayeleri dinleyin izleyin inanın çok iyi gelecek. Allah yardımcımız olsun 🤍
Sarilale eylulicten uygulamaya göre 56 ama bebek ters duruyor doktor sezaryen dedi o yüzden daha erken gelir muhtemelen 45gün falan kaldı gibi☺
Kara77 eylulicten 110 günümüz kaldı. Ilk zamanlar ne zaman biter ki bu günler diyordum yolu yarıladık çoktan 🤭
Cinarveannesi eylulicten valla beklemedeyim artık çok zorlanıyorum.🤭sağlıkla hayırlısıyla gelsin hepsi inşAllah.💙
Gzmslmz eylulicten 83 🥲🥲🥲 hem cabuk geldik buralara kadar kah agladik kah dahada agladik ama hemde hic zaman geçmiyor… 😂