Mervestark (34 haftalık gebeyim)Kızlar 3-4 defa 5 dk aralıklarla karnım sertleşti kasılma oldu şu an yürüyorum evin içinde oturup kalmayayım diye karnım da çok sert şu an sizce acile gitmeli miyim, 1 saattir de sıcak basıyormuş gibi hissediyorum neden acaba
Kubgkm Mervestark her zaman oluyor bende bebeğimde iyice aşağu indi bugün kontrolüm vardı her şey normal dedi doktor
Damla1995 Mervestark son 1 ay kala sık sık yasadigim sorunlardan biri ve bununla birlikte bel kasik agrimda oluyodu ama yalanci sancilarmis.nst de hicbisi yoktu. Uyumaya calis sancin yoksa ve zmnla artmiyosada sancın korkma. Dus alarak rahatlatablrsin kendini.
Melismelo Bende 10dkda bir felan ve cok sık olmaya başlamışdı rahim ağzında kısalma cıktı eğer hala devam ediyorsa rahatsız ediyorsa bir gidin isterseniz birşey diyemezler sonucta hamilesiniz en azından iciniz rahat eder🤷♀️
Nskyhn Melismelo öğlenden beri karnım taş gibi. Ama bı normal oluyor bir taş gibi oluyor sizinde mi öyleydi? Beki taş gibi olduğu zamanlarda bebek hareketleri nasıldı?
Ertgrl59 Hiç beklemeden gidin en azından nstye bağlarlar ve açılmana bakarlar canım nstede düzenli sancıların çıkabilir aynısı başıma geldi çünkü çok önemsemedim kasılmaları bebeğim neredeyse doğucakmış gitmesem
Mervestark Ertgrl59 şu an toplanma gibi bir şey olmuyor ama karnım çok sert, biraz daha bekleyip gideyim o zaman
Aysen17 39+4teyim bende de aynı durum var sancılarım var ara ara sıklaşınca gel demişti doktor bekliyorum
Nskyhn Kubgkm seninle günlerimiz ayrı , bu karın sertlesmesi ara ara mi oluyordu normal mi dedi doktor öğlenden beri bı sertleşiyor kendini salıyor yine sertleşiyor. Hareket ediyor ama sertlestirerek hareket ediyor akşamdan beri canım çok acıyor
SedaBakrl Mervestark yatıp dinlenince geçiyor mu yoksa kasılmalar toplanmalar devam ediyor mu onu kontrol et canım eğer devam ediyorsa doktorunla görüş nst bağlan.benimde kasılmalarım oldu 33 haftada nst de dalgalanmalar çıkınca doktor ilaç verdi ciğer geliştirici iğne oldun her ihtimale karşı şimdi 36 haftayım şimdilik iyiyiz
Mervestark SedaBakrl yattım dinlendim biraz yürüdüm şu an daha iyiyim canım teşekkür ederim cuma kontrolüm vardı yarın gideceğim nstye bağlanırım heralde her şey belli olur o zaman
Kubgkm Nskyhn valla canım bebeğim 20li haftalarda aşağı indi baş geliş o zamandan beri karnım ara ara sertleşiyor ara ara bebeğim canımı acıtıyor bazen bakıyorum gayet sakin oluyor bazen midem taş gibi bazen alt karnım taş gibi oluyor ara sıra poposunu direştiriyor bir tarafıma bir kaç gündür de alt tarafımda kasılmalar oluyor bugün gittim kontrole doktorum normal bunlar dedi 10 gün sonra gel nstye bağlayalım dedi
Nskyhn Kubgkm çok sağ ol canım geçen hafta ben de gittiğimde çok ağrılarım vardı doktor korktu nst bağladı. Normalde nst zamanı değil ama baglayalim dedi bir şey çıkmamıştı. Şimdi de sanırım yalancı sancı gibi geliyor ben de 10 gün sonra falan gideceğim nst bakacak. İçim rahatladı biraz
Kubgkm Nskyhn hiç korkma ben alıştım bu yalancıktan şeylere 😀 nişan gelmediyse suyun gelmediyse düzenli sancı olmuyosa gerisini koy gitsin her şey normal 😀
Nskyhn Kubgkm hiçbiri yok bel kasik ağrısı da yok 😂 sadece sertlesiyorum sürekli 😂 ya bı de eşek sipasi eşim ne zaman evde yok hep böyle yapıyor. 😂
Kubgkm Nskyhn hep öyle olur zaten nazı sana 😀 bugün kontrolde çok sakindi parmağını emiyodu kontrolden çıktım metroya bindim dedim galiba bu kez doğurcam kasıldım sertleşti karnım kötü oldum ama sonra geçti her zamanki gibi yani 😀
teacherozlem Nskyhn ben 21 haftalık hamileyim benimki de sertleşiyor bazen karnımın alt tarafında normal değil mi andı vs yok ama