snmhsnn Sevalzeybekoglu 8.aya kadar dayandım 8.ncı ay boyadım annem zoruyla 😀 doktorum da fark etti yakışmış dedi sormadım size dedim sorsan izin vermezdim o yüzden sormadın demi diyor 😀 doğumu bekliyordum ama doğum olduktan sonra da emzirirken bebeğe her türlü az da olsa geçtiği için boyamayacağım diye inat ettiğim saçlarımı boyadım 😊
Cydkrkmz Benim doktorum kesinlikle boyatma dedi. Ben kendim bile şampuan falan kullanmıyorum içindeki kimyasalları bildiğim için sadece zeytinyağlı sabunla yıkıyorum saçımı falan dedi. Yapılan bi araştırmada emziren annenin sütünde bile boya bulunmuş sen bide içindeyken düşün o yüzden boyatma sabret dedi. Bi arkadaşımda kuaför ilk başlarda ona organik boya sormuştum öyle bi boya yok ne alırsan al içinde mutlakaa azda olsa kimyasal oluyor boyama dedi oda. Benim sıkıntımda beyazlarım ve görünür yerdeler sinirlerimi bozuyor 😢
Sonys Dilarey işin gücün yok belli ki 😄 Biraz okuyun araştırın edep üslup öğrenin kendinizi geliştirin. Lakin buradaki her bireyin en hassas dönemlerini paylaştığı şu platformda haddinizi aşmayın. Bilmediğiniz konularda ahkam kesmeyin .
Melekclskn Sevalzeybekoglu hurafelik değil de kimyasal olduğu için pek önerilmiyor. Saç kestirmek içinde kötü diyorlar hep ama benim saçlarım çok uzundu ve çok bulantı çektiğim dönemlerde zor oluyordu kestirdim. Çok rahatsız oluyorsan diplerine değmeyecek şekilde yaptır. Psikolojik olarakta insanın kendini iyi hissetmesi gerekiyor.
Damy_mom 2 hafta sonra düğün var eşimin kuzeninin beyazlarım da baya var ve öncesinde her renge boyadığım için saçımı sarıdan kızıldan kahveden siyahtan her telden var boyatmak istiyorum fakat doktorum zaten fazlası ile radyasyona kurşuna maruz kalıyorsun birde boyatma bence dedi ama gelin görün ki düğünde saçımın kötü gözükmesini de istemiyorum şu sprey boyalar oluyor tek yıkamada akan onlar nasıldır sizce
Ddm34 Damy_mom ben de özel bır yere gıdeceksem onları kullanıyorum. Beyazlarım kulak hızama kadar ındı resmen. Saclarımı topuz yapıp uzerınden sıkıyorum. Ogretmenım okullarda acılıyor . Nasıl olcak bakalım. Cok hızlı uuzyor benım saclar gebelık oncesı 2 haftada bır boyatırdım.
2Meyve- Sevalzeybekoglu kuzum ben hamileymisim haberim yoktu 1,5 aylık hemde ben saçımı boyadım. Birşey de olmadi . İlk oglumdada saçını kesme ömrü kısa olur bir sürü hurafe söylediler hiç birine inanmiyorum ben . Gittim sacimida kestirmistim aman ben inanmıyorum 😅
Hilal_33 Sevalzeybekoglu ben yarın mesela gidecem boyatacağım 35+4 günlük gebeyim hatta paket attıracam dip boyası doktorum birşey demedi
Damy_mom Ddm34 evde olsak sıkıntı değil beyaz olması da gayet normal bi durum fakat direk saça bakıyorlar bi de aaa yaşlanmışsın sen diyorlar insanı üzüyor (normalde takmam da hamilelikten hassas oluyor insan ) o spreylerin de çok bi zararı yoktur bence
Ddm34 Damy_mom espırı de olsa en cok eşimin bakısları ve espırılerı can sıkıcı 😀 ama cok bellı etmıyorum bozuldugumu. Spreyı sıkarken ıstersenız maske takın o havayı solumamak ıcın. Bu tüm spreylı seyler ıcın gecerlı dıyorlar . Boyada da onu mutlaka derler solumayın dıye. Cıgerlere yapısıyor
Caglaasya Sevalzeybekoglu ne gerek var ya da ne acelem var karnımda bebeğim varken neden riske gireyim başkaları boyatmış bişey olmamış diye sizde de olmayacağı anlamına gelmiyor herkesin bir olacak depil o yüzden hiç bir şey bebeğimden değerli değil benim de dibim yarıya indi neredeyse ama asla boyatmam
Elif2288 Arkadaşlar peki bayan kuaförleri ne yapsın her gün onlarca boya yapılıp yıkanıyor kokusuna oluyor tenle temasıda ayrıca elinizi yıkadığınız sabunda bile kimyasal var maalesef tercih meselesi bu
Merve-2684 Bence bu konu herkesin kendisinin karar verebileceği bir konu. Benim şahsi fikrim boyatmadım boyatmayı da düşünmüyorum ama boyatanlara da saygı duyuyorum. Kimse çocuğuna zarar gelsin istemez bu konuda eleştirmek acımasızlık bence. Bu dönemde bana da dibin gelmiş diye gülerek söyleyen oldu. Zaten hassas bir dönemdeyiz. Duygusal yoğunluk hat safhada. Böyle düşüncesiz insanları Allah bildiği gibi yapsın. Keşke herkes yorum yapmak yerine kendi işine baksa.