Herkesin yorumu herkesin fikri elbette ki farklı. Zaten bende bu soruyu sorarken genel kanı nedir onu merak ettim. Elbette ki herkes çocuğunu düşünür. Bende öyle yapiyorum zaten bu soruyu sormamdaki amacım da buydu. Kafa karışıklığı yaşıyorum. Aynaya baktığımda kendimi kötü görmek bana iyi gelmiyor ama tabiki bebegimden kiymetli degil. Kimse kimsenin anneliğini sorgulamasin. Doktorum organik boyalarla iyi havalandirilan ortamlarda boyayabilirsin dedi ancak ben yine tereddutteyim. Saç boyatmanin bencillik oldugunu düşünüp saçma sapan kırıcı yorum yapanlar acaba hic deodorant kullanmiyorlar mi veya hic bulasik deterjani kullanmiyorlar mi, yedikleri ictikleri herseyi kendileri mi yetistiriyor mesela marketten alınmış hormonlu ilaçlı tavuklari yiyolar mi ya da margarin, hazır meyve suyu tuketmiyorlar mı? Boyada kimyasal var evet ama bunlarda yok mu bunlar da zararli degil mi? Boyatan da boyatmayan da annedir. Herkes kendi çocuğunu herkesten cok düşünür. Anneligi sorgulamak kimsenin haddine değil. Fikrini belirtir geçersin. Bu forumun amacı bu. Kadının kadından baska düşmanı yok gerçekten.