ipekmom_ Sumeyyeabdi çok teşekkür ederim ☺️ doktor suan önermedi gelişim çağında diye bakalım idare edicez 😀
JaleTogrul aysegul6044 bende de ayni durum vardi magnezyum icmiyorsan eger doktorunla konusup icsen iyi olur hatta ben 2 tane iciyorum ictikten sonra durdu kramplar🥰
Yasmn_17 Sumeyyeabdi 32+0 dan selamlar 🙋🏼♀️ gece aniden giren ve acıdan kıvrandıran bacak krampları mı deseem, oturmaktan artık çürümek üzere olan ve ağrıyan kalça acısı mı desem, rahimde olan baskı ve yalancı sancılar mı desem bilemedim artık🤣 gittikçe daha da zorlaşıyor Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻👼🏻
Nujinkanat Biraz endişeli gidiyor ilk doktora gittim kalp atışını duyamadım yarın tekrar gitcem 7 haftalık olacak 😔 acaba ölmüş mü diye düşünüyorum psikolojim bozuldu nasıl sabah olacak 😔🙏💔
Demirhandemirci Nujinkanat ah ah dua edıcem sıze de ben de 6. Haftaya grmek uzereyım ya duyamazsam kaygısı benı yıyıp btryor korkmayın 8 de duyan bıle varmış
GUNESDUNYA Selam 26 . 1 hamileliyim.herşey yolunda gibi.amma biraz sıcak qalbim sıkışıyor.halim kötü oluyor.3 ay bi geçsede bebeyimle rahatlasak
Demirhandemirci Fatmalardanbiri ben de 6. Haftaya grdım sayılır aşeren bulantı yok ama göğüs agrısı özellikle geceleri cok ve cok sertleşti kasık ahrısı batma kramp da arada oluyor azaldı ama onun dışında cok belırtı yok göğüsler fena ama
Esmer07 Kizlar ben de 8+3 haftalik hamileyim ilk hamileligim ve sorun su ki cildim cok hassaslasti surekli kabuklaniyor bi cok krem kullandim ama gecmedi sebebi sizce ne olabilir
Bussi Sumeyyeabdi sicaktan,terden alnımda yanik gibi izler cikti, vajinaya baski, 10 dk yurumede yorulma, idrara gitmekten baygın düşme dışında sorun yok çok şükür 💕💕🤣(Rabbım beterinden korusun herkesi, sağlıkla kulaklarımızı alalim)
Sumeyyeabdi Bussi kaçıncı haftadasin cnaim bende sık sık idrara çıkıyorum bide mide yanmam cok şükür halimize 🥰
SahrasMom311216 Damlaakayatr doktor kontrol amaçlı idrar tahlili yapmıştı onda çıktı. Demese haberim yoktu belirtisi de olmadı. Gebelikte çok sık rastlanıyor normal dikkat et demişti.
Hanife47 Evhamlianne92 magnezyum la alakası olduğunu sanmıyorum çünkü normalde ağrımıyor yorulduğum zaman oluyor yada uykusuz kaldığımda oluyor