SahrasMom311216 Damlaakayatr doktor kontrol amaçlı idrar tahlili yapmıştı onda çıktı. Demese haberim yoktu belirtisi de olmadı. Gebelikte çok sık rastlanıyor normal dikkat et demişti.
Busra986532 38+3 çok zor kızlar çokkkk. Her günüm ne zaman nişan gelecek ne zaman suyum gelecek ne zaman sancım gelecek diye düşünüyorum 😪
Naz777 Busra986532 canım sağlıcakla al kucağına inşallah 31. Haftadayim sıcaklar delirtiyor seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
Aselimisra 36+5 iki gündür migrenim tuttu belim ve bacaklarımda çok ağrıyor. Ve tabi ki kasik ağrısı çok fena çekiyorum 😔
Aselimisra Damlaakayatr Bende var maalesef antibiyotik verdi doktor ama şimdi de mantar oldum sanırım çok kaşıntım var😑
Asdas123123 Sumeyyeabdi 28+0 olduk bugün eğilmeler artık bitti çalışıyordum eve gelip port düşüyordum ayak uyuşması kramp sancı bilmem neler neler kızımız olcak İnsAllah sağlıklı şekilde olsun İnsAllah ama gece de ytırmıyor poncik 😄🤗😍
Asdas123123 Damlaakayatr Evet bu zamanlar da ve baslarda olunuyor ben basta oldum kasım agrıyor idrar yakıyor ilaç kullandım 3 gün geçti sende doktora gittin mi
Damlaakayatr Ben ilk kontrolümde hamile olduğumu öğrendim gittim testler yaptı sonra idrar kültürüne bakalım dedi . Bol bol su iç haftaya görüşelim test sonuçların çıkınca dedi
seyda53 10+5 gün. Hiç bişey yapamamaktan sıkıldım ve yoruldun yemek yapmak bile işkence geliyo her gün ev temizlerdim şimdi onu bile yapacak halim yok çok kötü bi durum
REYHAN-2 Sumeyyeabdi 23+5 ikizlerimle kasık ağrımız var, sürekli karnımız aç 😅 bu haftaya kadar 2 kilo aldım ama böyle giderse son aylarda 20 kilo alırım heralde 😅💙
Sumeyyeabdi REYHAN-2 benimde ac ’ya ikiz gebelik değil ama gece uyuyorum ama.karnim acıkiupr lavaboya git gel uyku kaçıyor 😂😂
Melo21 37.haftamdayim sıcaklar, nefes darlığı, göbeğin ağırlığı, zor hareket etme, moral bozukluğu, ne ararsan var
Gulkubra Leyla26-06 bana da aynısını söyledi🥺🥺 yarın dobbler çekimim var 10 gündür bende iyi değilim havuç suyu içiyorum inş faydası olur deneyin sizde isterseniz
Leyla26-06 Gulkubra havuç suyunu tüketiyorum inşAllah hepimize bir faydası olur çok geçmiş olsun iyi haberler alın insAllah
Sumeyyeabdi Naz777 ben şeker yüklemesi yaptırdım o zaman da cok kötü yandı ara ara oluyor bana susam yaramıyor galiba susamlı simit yemiştim kötü oldum
Elvanizam Halaycibasiteyteyaheyytilili ayni banada kiz dedi tahmin olarak sanirim cunku gostermedi emin olamadi bi turlu