Nurertan Merhaba hanımlar . Yarın ilk doz tetanoz aşısı olacağım . Aç ve tok gitmenin bir etkisi olur mu ? Doktora sormayı unutmuşum . Siz nasıl yaptırdınız ?
Fundayakut Nurertan Yaaaa bende yarın gidicem aynı soru benimde aklımda var 😂 sabah gidicem zaten ama internetten baktığımda hem aç hemde tok yapılabileceği yazıyordu siz kaçıncı haftadasınız ?
DenizCeylin Nurertan ne aç ne toktum😂😂ama ebe toksun değil mi diye sormuştu. Galiba tok olmak gerekiyor
Nurertan Fundayakut 20+2 deyim şu an. Aç karna kullandığım bir ilacım var bilemedim ne yapsam. Galiba en iyi sandviç yapıp gitmek olacak 🙈
Nurertan DenizCeylin ben biraz fazla zayıfım hemen çarpıyor bu tarz şeyler tok olsam sanki daha iyi gibi 🌼
Esss__ Tasbebek tetanos 2 doz mu oluyordu bilmiyordum. Ben de 2 hafta önce bir doz olmuştum ama bir dahaki ay yine gel diye bir şey söylemediler bana🤔
Maviii3 aşılarda açlık tokluk farketmiyor ama belki hani şeker düşmesin diye sormuş olabilir. Sonrasında kolda ağrı ateş vs yapabilir demişlerdi bünyeden bünyeye değişiyor sanırım bende bir yan etkisi olmadı
Nurertan Maviii3 benim bünyem çok hassas . Kan verince bile bir hoş oluyorum inşallah bir sorun olmaz 🌼
limoncicegimFO Esss__ 1vay sonra 2.dozu yapıyorlar cnm gidip sorabilirsin hemşirem 1 ay sonrasına gel 2.dozu yapalım dedi
Fundayakut Nurertan Ya ben yarın 18 olucam doktorum o zaman yaptır demişti ama herkes 20 de yaptırıyor benim gibi 18 de yaptıran başka var mı ?
Rumika Nurertan ben aynı gün kan tahlili de yaptıracağım için açtım. Hatta yemek yiyip icebilirsin duş alabilirsin gibi seyler soylenmisti bana. Aşı olduğu icin fark etmez gibi geliyor bana şimdi sizin için düşününce 😶😊
-Guls- Nurertan aç tok fark etmiyor, o önemli değilde esas sonrası çok kol ağrısı oluyor🙈 3 gün kolumun ağrısı geçmedi parole rağmen.
Nurertan -Guls- yaa demeyin öyle 🙈 şaka bir yana yabancı madde vücut tepki verecektir inşallah en hafif şekilde geçer 🌼
1kedi1beybi Ben birinci dozumu oldum birkaç hafta önce aç tok farketmesede toku tavsiye ediyorlar bende kahvaltı yapıp gittim
berceste5155 Nurertan ben aşı vurunduğum gün tahlil falan da vermiştim sağlık ocağından ebe arayıp aç gel demişti tahliller için
limoncicegimFO Nurertan ben de öyleyim canm aşıyı oldum kolum da bir hassasiyet ağrı oldu sonra geçti yavaş yavaş birkaç güne