Siracinannesi 4mevsim_1anne Philips power pro City kullanıyorum pahalı değil güzel çekiyor bir bakın derim
Elizsmom 4mevsim_1anne fakir filter pro kullanıyorum bende. Çok memnunum pratik kolay ve çekim gücü çok iyii
Nurr_22_22 4mevsim_1anne canım ben arnica tesla premium kullanıyorum 1 senedir çok memnunum çekişinde hiç değişiklik olmadı
mylittlebabym Arnica Tesla premium fiyatının üstünde performansı var. Çok severek kullanıyorum..anneme de aldık oda kullanıyor çok memnun. 170 metre kare evde kullanıyoruz birde :)
Adenssmom 4mevsim_1anne ben karaca vantuz v8 kullanıyorum ama anneme geçen hafta arnica pika aldık çok uygun fiyatlı ve aşırı iyi süpürgem bozulursa kesinlikle arnica pika alırım bende ☺
Yagmurrr98 4mevsim_1anne Rowenta silence force gerçekten öylebi çekim gücü varki ben cok severek kullanıyorum
Ahuum 4mevsim_1anne phlps H13 Başlığı ışıklı yeşil . 1 ay oldu bu güne kadar neden almadım dedim kesinlikle tavsiye
emirtosveannesi 4mevsim_1anne Philips Power cyclon maç 900w aşırı aşırı aşırı memnunum çekim gücü süper ötesi ve phlipsin diğer markalarına göre fiyatı çok daha ekonomik daha pahalı bisey almana asla gerek yok orta halli fiyatı ve aşırı güzel bir süpürge tavsiye ediyorum