bendiyebiriii Nezooo kese ile alakası yok ama boş da bu kadar yükselmiyor diye biliyorum dediğim gibi🌸
180720 Nezooo ben varım galiba ya 23 Haziran 152 29 Haziran 4162 2 Temmuz 6262 şuan çok şükür 14+5iz 😇
Nezooo 180720 son iki değer sanırım az artmış peki doktorunuz nasıl karşıladı bu durumu benimki olumsuz konuştu
180720 Nezooo beni de korkuttu normalde keseyi gördükten sonra bakmazlar aslında ama bakası tutmuştu oda şans eseri iki katı artmadı biraz bekleyelim falan dedi ama biz kalbini falan duyduk çok şükür sende inşallah duyarsın korkma yani kafana da takma ❤️
Nezooo 180720 evet benimde öyle oldu gerçekten keseyi gördük tam çok mutluyum ne olur ne olmaz bi bakıyım dedi de gördü değeri
180720 Nezooo kalbin hep temiz olsun ben ilk bebeğimi kalbi durdu kaybettim bunda da çok korkum oldu ama çok şükür hiç bi sorunun yok senin içinde dua edeceğim ❤️
Nezooo 180720 Veren Rabbim yaşatacak olan Rabbim ve geri alan da Rabbim. Bu yüzden o ol der olur her şey 💖 bende senin için dua edeceğim her şey olacağına varıyor