gozdetrhn Nezooo ben 2 kez kan verdim 1500 çıkmıştı 2 gün sonra 2600 çıkmıştı şuan 10. haftadayım endişe etmeyin
Nezooo saglikciaanne çok telaşlandım doktor cuma günü tekrar çağırdı tekrar bakarız dedi acaba gerçekten olumsuz bir şey mi var bilemedim
baby3_ Nezooo iki katı yada %60 artması gerekiyor son değer doktoru düşündürmüş 29-31 ağustos olan tekrar vermeniz en sağlıklısı . Kese görünüyor zaten 1500 üstünde
HusnaNur1107 Nezooo değerlerin çok iyi hiiç korkma o günden güne yükseliyo olmasaydı bu kadar yükselmezdi zaten
Nezooo Trabzonliveasabi öyle mi dersiniz ? İlk kez anne olacağım çok kaygılandım. 1700 ün 2 katından daha düşük çıktı 2255 . acaba böyle olabiliyormu bazen bilemedim
Nezooo Anneolmak188 ama 1700×2=3400 olması gerekmiyormu bugün keseyi de gördüm çok mutluydum doktor öyle diyince kötü oldum 😞
Nezooo baby3_ evet keseyi gördüm bugün çok şükür ama sonrasında betaya da bakalım dedi ve bu şekildeydi endişelendim
Nezooo gozdetrhn inşallah keseyi de gördüm bugün cuma günü güzel bi şekilde 4 binleri görürüm umarım . Doktor bazen boş gebelik olabiliyo vs diyince korktum
Nezooo Anneolmak188 keseyi gördüm bugün gayet şekli vs sağlıklı dedi bide beta bakalım dedi şuan böyle 2 ye katlamamış dedi
bendiyebiriii Nezooo kese ile alakası yok ama boş da bu kadar yükselmiyor diye biliyorum dediğim gibi🌸