denizasigi 26 haftalık hamileyim bebegin ayakları aşağıdaymis progestan kullan dedi dr 36. haftaya kadar . baskı oluyor mu diye sordu bazen kasiklarima oluyor dedim. erken doğum riskine karşı kullan fitil dedi. başına gelen var mı? Döner mi acaba bebeğim…
Melo11 denizasigi bende 27 de gittim dediğiniz gibi ama daha erken dönmesi oğlum 31 gibi döndü 34 e kadar rahat döner 37 e kadar da beklerler dönsün diye
Denizovski denizasigi 30 32 37 her gittiğimde farklı pozisyondaydı😂 yani demem o ki daha çok döner merak etmeyin.
Minigimle Haftada benimde tersti ama hiçbirşey vermedi döner daha dedi. 32 de gittiğimizde cok şükür dönmüştü
Minigim38 Fitil ilac falan vermedi ama 27.haftaya kadar ayakları aşağıdaydı 29 .haftada dogum pozisyonundaydı simdi 30+4 üm yine ayakları asagı gelmis sürekli dönüyor sanırım
yaasemin denizasigi Bugün kontrole gittim aynı şekilde söyledi bebegin başı yukarda bacak aşağıda makat geliş dedi döner mı dedim Allah bilir dedi haftamiz da aynı bazen vajinamdan cikcak gibi oluyor 😒 sizin boyu ve kilosu ne kadar ?
Ogretmenanneyim denizasigi bende 19. Haftamdayim ve ağrıdan dolayı gittim.bas aşağıda popo yukarıda. Erken doğum riski dedi.sizce döner mi ne zaman döner. Dönmezse ne olacak
denizasigi Ogretmenanneyim benim de o zaman öyleydi şimdi tam tersine dönmüş.. merak etmeyin rahim ağzı kısalığı vs yok ise Allah büyüktür dikkat edin yine de 💝
Selcanmeral denizasigi benimde 34. Haftama kadar makat gelişti sonra döndü şu an 36+4 üm baş aşağı pozisyonda umarım daha dönmez
denizasigi yaasemin doktor uzun bebek dedi zaten görür görmez maşallah 😂 ama boy kısmını hatırlamıyorum sizin kaç cm idi boyu
yaasemin denizasigi dün sordum acelesi vardı sezeryan gidicekti 32-33 civarında dedi 😅😅 maşallah ana baba boyluysa uzun olur 😂
nurcanumann denizasigi 30.haftadan beri ters 38+2deyiz hala ters dönmedi benim bebeğim 6sında sezaryen olucam
Sevimli87 Benim de o haftalarda tersti. 39+4’deyim hala ters. Dönmedi maalesef. Ama son güne kadar bekliyorum inşallah döner. Dönmezse des sezeryan. Sağlıkla doğsun yeter ki.
Beyza001 Sevimli87 sıkıntı yaşadınızmı benimde bebiş ters 33 haftadayım geçen hafta erken doğum riskiyle hastanede kaldık şimdide hareketleri çok canımı yakıyor böyle sıkıntılar yaşadınızmı aceba