17papatya Belinay0922 referans aralığı yazıyor canım biraz yüksek çıkmış değerin.Benim de 36 çıkmıştı doktorum yanlış hatırlamıyorsam dostinex diye bi ilaç vermişti düşürecek demişti
gbdl2023 Belinay0922 yüksek çıkmış benimde 52 çıkmıştı dostinex başladı bazen gebeliğe de engel ve benim sorunumun bu değer olduğunu düşünüyorum değerim düşünce hamile kaldim
busra14044 Belinay0922 prolaktin süt hormonu, yüksekligi gebeliğe engel. Seninki çok yüksek doktor bir ilaç verip düşürüyor o şekilde hamile kalan tanıdıklarım var sanada ilaç verecektir
Sureyya1 Belinay0922 degeriniz yuksek cikmis dostinex yazar duser ama iki uc ay sonra tekrar yukseliyo malesef
gbdl2023 Belinay0922 valla benim MR çekildi beyin MR I temiz çıktı neden yukseliyor bilmiyorum yani ilaçla düşüyor kullanıp 1 ay sonra kan verdiğimde düşüyor en son Kİ kullanımım da 3cu haftasında hamile olduğumu öğrendim başka sıkıntım yoktu zaten ben prolaktine bağladım düşünce hamile kalabiliyorum doktorunuz da dostinex başlatır zaten İnsAllah en kısa zamanda nasip olur 🙏🏻
Ssna Gebelik düşünüyorsanız bir kadın doğum uzmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim. Benimde 57 civarı çıkmıştı doktorumun reçetesi ile dostinex başladım zaten bu ilaç hemen düşürüyor. Trioidlerinize de baktırmanızda yarar var.
Belinay0922 Ssna Ssna peki cok tsk ederim🌸gebelik dusunuyorum kullanmadigim ilac kalmadi gebe kalamiyodum
Belinay0922 busra14044 peki cok tsk ederim ilacla hemen duser mi adetime 17 gun var kullansam gebe kalma ihtimalim olurmu?
Karabiberimm busra14044 benimde gebelik testi yaptığımda bu değerime de bakılmıştı 96 çıktı ama bana ne ilaç verdiler ne de başka bir şey dediler
busra14044 Belinay0922 kendi kafana göre kullanma doktorun verdiği ilacı kullan. Benim akrabam kullandığı ay hamile kalmıştı
Belinay0922 Sureyya1 hmm insallah duşer bidaha yukselmez ya gebe kalamiyorum kac aydor kullanmadigim bisey kalmadi sebeb bu mu degil mi onu da bilmiyorum
yagmur50 Belinay0922 hiç kafanıza takmayın evet yüksek bir değer fakat hamile kalmaya asla engel değil ben 115 ken hamile kaldım bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim prolaktin yüksekliği veya ilaç kullanmam ile alakası yoktu bu ay tekrar baktıracaktım değerime zaman geçti baktırmayalı ama hamile olduğumu öğrendim hemde dostinex ilacı kullanırken sadece kafaya takmayın ben çok takardım maden suyu incir bunlardan uzak durun aslan pençesi çayı düşürüyor bilginiz olsun.
Belinay0922 busra14044 cuma gunu gidip tahlilleri gostercem ona gore başlatir zaten.Cok tşk ederim bilgileriniz icin🌸
Belinay0922 yagmur50 tm 2 3 gundur icmiyodum zaten artik hic kullanmicam tşk ederim yardimci oldugunuz icin🌸Rabbim size salih evlatlar nasip eder inşallah🤲
yagmur50 Belinay0922 rica ederim amin inşallah canım Rabbim sanada nasip etsin inşallah hayırlısıyla 💕🙏🏻
aslibek45 Belinay0922 yüksekliğinin bir çok sebebi var benimde hamile kalmadan önce yüksekmiş 3 ay deneyip doktora gittik prolaktinin yüksekliği hamile kalmaya engel olur. Dostinex diye bir ilaç aldım haftada yarım şekilde içtim zaten içinde 2 tane oluyor. İlk yarımı içtikten sonra hamile kalmışım. Doktorunuz yardımcı olacaktır.