momeva Kızlar 37. Haftama bugün girdim ama dünden beri vajinada baskı ve batma var her an çocuk çıktı çıkacak gibi. Karnım taş gibi oluyor hareketleri canımı çok yakıyor. Ve asla durmuyor karnımda 😭 ne yapmalıyım ilk gebeliğim bilmiyorum. Dinlenince de geçmiyor :(
Anneadaylari34 momeva lütfen ne olur ne olmaz hastaneye gitmelisiniz beklemeniz hata hiç bisey yoksa bile iciniz rahat eder
Der_0 momeva Dinlenince geçmeyen ritmik sancılar doğum habercisi olabilir. Hastaneye gidin yine bir içiniz rahat etsin inşallah sağ Salim kucağınıza almak nasip olur ❤️🙏🏻
momeva Ktiryaki dün başladı aniden, hareketler yaptım normal doğum istiyorum. Merdiven pilates ve squat. Gece bu şikayetlerle uyandım
Ktiryaki momeva Ben daha dün nst ye girdim sancı filan çıkmadı haftaya kontrolüm var alttan muayene olacağım geçmezse sabah bende erken gidip baktırırım
momeva Der_0 bende açıkcası nişan gelir diye bekliyorum. Doktorum erken olabileceğini söylemişti, 37-38 arası. Çünkü erkenden doğum kanalına girdi.
Celins_ momeva açılma oluyor olabilir. Benim doğumdan bir gün önce kasıklara bi ağrı girmişti, 1 2 saat boyunca ayağımı kıpırdatamamıştım. Araba içindeydim ayağımı dışarı atıp çıkmamıştım bile öyle bi sızlama vardı. Ertesi gün suyum geldi açıklık 6cm di.
momeva Gzdde 3 ünde çatı muayenem var beklesem mi bilemiyorum kafam çok karıştı. Çok mu erken 37 hafta? Küveze koymazlar değil mi bu hafta doğsa?
Der_0 momeva kilosu, solunumu ve emme refleksi iyiyse konulmaz. Kimi bebek 39/40 haftada doğuyor ama emme refleksi gelişmediği için kalabiliyor
Gzdde momeva gitmessende böyle düşünüp durucaksın rahat olamıcaksın 😢.küvezi bilmiyorum ama bi tanıgım 36.haftada dogum yaptı bebegi hiç girmedi küveze.kötü şeyler düşünme 37.hafta cokta erken degil
ZynpNhgl momeva bu tür belirtilerle gittim geçen hafta. Acilden giriş yaptım. Tansiyon ölçümü yaptılar. Kan ve idrar tahlili verdim.( Normal değerler çıktı ) Doğumhaneye yönlendirdiler sonra. Nst çekmeden önce hemen alttan muayene ettiler ( ki nefret ediyorum bu muayene biçiminden) açılmaya bakıyor. Yoktu. Nst crkince orada düzensiz sancılar çıktı. Ardından ultrason kontrolü yapıldı. Kanama ya da su gelirse yine gel dedi. O günden beri düzenli olarak nst için çağırıyorlar. Takip amaçlı ( devlet hastanesi)
Damla1995 momeva dogum.baslangici olan sancilarda olabilir eger oyleyse yavaş ilerliyor belliki..yada bebek kanala girmisde olabilir ondannbu sancilarin var ama kanala girmesiyle hemen dogum baslamasi soz konusuda olmaz. Her ihtinale krsi dr git nst sokar buyuk ihtimalle sanci gorunurse muane eder acilma varmi dogummu basliyo diye.ilk yapica nst sokar diye dusunuyorum ben.