Si-bel neslihan_emre2707 28 haftalikken bizdede vardı 18 gün kafası küçük diye sonra 32 haftalarda 1 hafta 10 güne düştü sonrada 34 35 den sonra düzeldi şu an 38 haftaligim yagrin dogum yapacam dualsrim seninle inşallah bence geçicidir çok şükür bizimde gecti hiç belli olmaz sen Rabbım sığın dokturlar sadece vesile .
melekzehra neslihan_emre2707 25. Haftamda aynı sorunları yaşadım+kalbinde parlaklıkta vardı kalbimde ki parlaklık 32. Haftasında geçti bnim oğlumun kafası da 13 gün geriden geliyordu diğer organları uyumluydu en son 1 haftaya düştü sonra da haftasını yakaladı bazen de 5 gün falan da geriden çıkıyordu Doğum yaptım 8 gün oluyor şükür hiçbir sorun çıkmadı farklı doktora gözükün bazen ultrasonda yanılma olabiliyor
mhrmom neslihan_emre2707 30 haftalık bide. Sen içini ferah tut hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle. Baska doktorlara da git bizim bir tanıdığa kafası çok büyük demiştiler çocuk normaldi yani. Bazen yanılma olabiliyor.
43serife M_A kilosu ve boyu ne kadar canım benim de geride biz 2800 gram 46 cm falaniz doktor ağrın veya hareketlerde azalma olursa acil gel alalım dedi yarın 38 artı 1 olucaz ama bana çok da kötü şeyler söylemedi
Pijamaskeliler ZeyFat merhaba benimde bole sorunum var bebek küçük 30 hafta 27 uyumlu 940 gram testler yapıldı plesantadan parça aldılar temiz geldi ama hale kafa da soru işareti var diyorlar bebek neden geriden geliyor die korkuyorum bende
Bilge-96 M_A ne yaptınız? Doğum yaptınız değil mi? Bebeğiniz nasıl? Ben de benzer sorunlarla riskli bir gebelik yaşıyorum da o nedenle merak ediyorum