neslihan_emre2707 32 haftalığım ama bebeğimin kafası 30 haftalık devlet hastanesi gebelik sonlandirmayi teklif etti zeka geriliği var dedi böyle bir durumla karşılaşan varmi
Anneadayi89 neslihan_emre2707 sadece kafasi lücük diyemi belki genetiktir perinatolojiye göründünüzmü detayli felan
UmmNasuh neslihan_emre2707 sakın sonlandırmayı düşünmeyin benim arkadaşımada öyle dediler ama gayet sağlıklı doğdu doktorlar en ufak şeyde direkt sonlandırmayı teklif ediyorlar bu duruma çok karşıyım
Soruyorumm neslihan_emre2707 kaan kocatepenin youtube da videosu var adam cok güzel açıklamış kalbini karartma her şey güzel olur insallah
neslihan_emre2707 Anneadayi89 perinatoloji doktoru teklif etti genetiğe yönlendir di oda aynı şeyleri söyledi
Anneadayi89 Anneadayi89 bana doktorum 2 hafta geriden veya ileriden gelebilir demisti baska bir sorun yoksa baska doktora daha görünün derim @neslihan_emre2707
Soruyorumm neslihan_emre2707 bence başka doktora git ultrason yanılma payı var düzelme haftasını yakalama sansı var ayrıca iki haftalık gerilik sorun sayılmıyor diye biliyorum bence yarın hemen bir özel doktora randevu al
neslihan_emre2707 findiklibadem yapıldı aslında hiç bir şey çıkmadı gayet sağlıklı dendi hep bugün anlamdım birden bire böyle dediler
M_A Banada 36 37 hafta olması gerekırken 35 denildi ayakları koları ise 33 hafta ile uyumlu denildi napacagımı bılmıuorm
ZeyFat M_A benim kizimda oyle dogdu herseyi geriden ve beslenmesi durmuştu 37 dogum yaptim ama gobek cevrewsi bile 32 durmustu saglikli dogdu kimseyi kafaniza takmayin Allah büyük
43serife M_A kilosu ve boyu ne kadar canım benim de geride biz 2800 gram 46 cm falaniz doktor ağrın veya hareketlerde azalma olursa acil gel alalım dedi yarın 38 artı 1 olucaz ama bana çok da kötü şeyler söylemedi
Bilge-96 M_A ne yaptınız? Doğum yaptınız değil mi? Bebeğiniz nasıl? Ben de benzer sorunlarla riskli bir gebelik yaşıyorum da o nedenle merak ediyorum
Pijamaskeliler ZeyFat merhaba benimde bole sorunum var bebek küçük 30 hafta 27 uyumlu 940 gram testler yapıldı plesantadan parça aldılar temiz geldi ama hale kafa da soru işareti var diyorlar bebek neden geriden geliyor die korkuyorum bende
berceste5155 neslihan_emre2707 sadece gelişim geriliği var diye mi öyle söylediler başka bir şeyi yok mu bana ilginç geldi bana doktorum iki haftaya kadar ileri veya geri olmasıı normal daha fazla olursa sıkıntı olabilir demişti