Dilaraa23 Kızlar 8+6 oldum bugün kedim geliyor bana karnıma masaj yapıyor görenlerde zarar verir düşer bebek uzak tut onu falan diyo moralim bozuldu böyle birşey olabilir mi ya
ayse3452 Dilaraa23 hayır ya 36 haftalık hamıleyım kedım var gelıyor mesaj yapıyor yatıyor uyuypr uzerınde hıc bır skıntı olmuyor ve ınanın bunların aynıların soyluyolar uyuz oluyorum boylelerıne
Gzdde Dilaraa23 bunu diyenler daha cok zarar verir insana cahil insanlar.benm kediciklerimde bn yan yatarken sırtını karnıma dayıyor bebegimde tam orada kımıldıyor hosuna gidiyor kuzumun.gebelikte senin tek enerjin kedin Olucak ona sıkıca sarıl 🤗hamilelik psikolojisinde insan herk3ze sinir oluyor ama o kücük seylere olmuyor
aslansmommm Dilaraa23 saçmalamışlar boşverin hayvan sevmeyen insanlardır bunu diyenler eminim kedi patisinin baskısından ne olur ki takmayın kafanıza😊
Deletedmom_2 Dilaraa23 benim kedim de normalde hic gelmezdi kucagima hamile oldugumdan beri geliyo ve hiçbir sikintimiz yok. Kediler hissediyor bence çok hos birsey. Canini acitirsa kucaginizdan alin. Ama onlarin mirmir titreşimi cok iyi geliyor 🥰 çok okudum onlar öyle hissediyolar ki bebeği biz daha hamile oldugumuzu bilmezken gelip karnimiza yatabiliyolar. Normalde benim kedim asla kucak sevmezdi simdi göbüşümden inmiyo. Caninizi acitmadigi surece hicbi sikinti olmaz 🥰
ayse3452 Dilaraa23 ben basından berı hep yanımda cok sukur bırsey olmadı bu soyleyenler bana gore koca akrı maasallaro
Dilaraa23 ayse3452 bencede öyle bide ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum böyle söyleyince insanlar psikolojim bozuluyor aman birşey olur mu diye o yüzden sormak istedim, teşekkür ederim
Dilaraa23 Deletedmom_2 geliyor tam bebeğin olduğu kısımlara masaj yapıyor 1 dk falan sürüyor zaten sonra gidiyor, benim hoşuma gidiyor hatta bağ oluşur inşallah aralarında diye :))
Hadya Yaaa ne guzel kediniz hissetmis bebegi geliyo ilgileniyo bundan guzel bi sey var mi,benim ki de gelip karnima yatiyo oylece cok hosuma gidiyo,kediler duygusal canlilardir zarar vermezler merak etmeyin 🥰
Cntkn Bebek zaten öyle bı yerdeki dışarıdan çok aşırı bı müdahale olmadığı müddetçe hicbirsey olmaz. 6 kiloluk bı kedim var ve üzerimden inmez. O yüzden merak etme . Kediye başka bahane bulamadıkları için oyyle söylüyorlar ama sen dinleme.
ZynpNhgl Dilaraa23 benim de kedim var. Gerçekten çok ilginç hayvanlar. Gebeliğin ilk aylarında adet sancısı gibi agri vardı sanki bunu biliyormuş gibi gelip masaj yapmıştı o bölgeye. Hem şaşırmış hem çok mutlu olmuştum. Yardım etmek ister gibi bir hali vardı. 🥰 Birkaç kez oldu bu olay. Hamile olmadan önce karnıma basıp geçen kedim şimdi üzerimden atlayarak geçiyor. Gel de sevme şimdi bunu ❤️
Dilaraa23 ZynpNhgl çok hissiyatlı oluyorlar evet en çok istediğim şey bebeğimle yakın olması zaten şimdiden bağ kurdu gibi :)