Tugceonur Brsn2525 17 aylık bir prensesim var Elif Alya ♥️ 26 haftalık bir prensese de gebeyim Arin Zaide ♥️
KayraVeAnnesi_06 Brsn2525 Asel , hira , esila , mila , neva , Lidya , mihra , akça , liya , Umay , alin 🌸
yabadabaduu Alyaa18 kaynanalar bitti şimdi hiç tanımadığımız herşeye burnunu sokmaya meraklı insanlar karışıyorlar isimlere ne haddinize kardeşim sen işine baksana sana soran olmuş mu 🤦🏼♀️ herkesin kendi zevki bence modern isimlerin çoğu daha kötü kimse farkında değil meliha da güzel bi isim böyle boş insanları takmayın 😄🌼 @Melisa035
gunesligun Melisa035 eski isim babaanneden dolayı koyulmuş gibi duruyr. Mesajı yazan ben değilm ama bende uyarmk istedim
Alyaa18 Melisa035 eski isim tarzi senin kendi ismin daha modern mesela melisa daha güzel isim yani ilerde cocukta üzülür belki bence farklı isim koy ama yine sen bilirsin yada melihada istiyorsaniz yanına birde daha modern bir isim koyun bence yine kendi cocugunuz siz bilirsiniz ilerde adını begenmesse hatırlarsın yazdığımı
3MelekAnnesiiii Brsn2525 kiz olursa eslem olucak demistim ve eslem koydumm🥰 muhtesem bir isim siddetle tavsiye ediorum😆 seslenmeside cok guzel🤣 anlamida bi okadar cok guzel
Melisa035 gunesligun size kötü gelebilir ama isim annemin ismi zaten ve sizi alakadar etmediğini düşünüyorum isimle ilgili bir post açılmış ve bende yazdım kızımın ismini ne koyacağımı yok kötü yok babaanne ismi vs diyerek aşağılayıcı tarza konuşmaya gerek olmadığını düşünüyorum siz modern sevebilirsiniz ben eski isimlerden hoşlanıyor olabilirim kişiye ve zevkine göre değişebilir bu durum uyarmak falan hoş bir tabir değil size normal geliyorsa bende uyarıyorum o halde ben bunu koymayı istiyorum siz farklısını koyarsınız …