Napcam Doktor tavsiyesi enginar, kereviz, patates gibi sağlıklı nişastalar ve ceviz, Badem gibi kuru yemişler tüketmek gerekliymiş. Bende işe yaradı.
Doga_deniz teachervera Kuruyemişler ve et balık güzel aldırıyo. Ayrıca hurma bebekte ne eksikse onu tamamlıyo hamileyken suyu az olanlara falan tavsiye ediyo doktorlar
Kubrar33 teachervera Cevız yogurt muz süt havuc suyu bıde fındık bence ben bunları cok tuketırken bebegım 3 hafta önde gidiyordu 1 aydır yemıyorum hıc bırını 1 hafta önde gidiyor suan düşüşe gecmiş
GlUysal teachervera bence en cok karpuz karpuz yedım bır ay o bir ayda bır kıloyu geçgın kılo aldı dr bıle şaşırdı tabi bılmıyordum ıkı hafta sonra kontrole gittim bır karpuz amca yedım ıkı haftada azaltmış halım 280 gram almıs
Aylisss teachervera doktorum hicbir sey aldırmaz demisti. O yuzden ona güveniyorum ve hicbir sey diyorum🤣 anne rahmine düştüğü anda bebegin kac kilo doğacağı belliymis. Yediklerimizden besleniyor doğru ama alacagi kiloyu etkilemiyor daha fazla enerji almasını sagliyormus
Minikanne001 teachervera ablamın doğumun dan biliyorum kabak cekırdıgı bebeğe güzel sağlıklı kilo aldırırmış :)
snm-ekr1 teachervera yumurta,kaşar,çiğ kuruyemiş,balık,kırmızı et(özellikle kuzu eti),muz, yoğurt süt peynir,pekmez,ıspanak
Doga_deniz Lavinyaa8 ben hamileliğimin başından beri yiyorum hiçbi şey olmadı 38. haftadayız. Özellikle son haftalar için öneriyolar zaten bebek son hafta kilo alıyo
Rabiaturgut4445 Lavinyaa8 evet onu bende duydum hurma düşüğe sebep olabilirmiş arkadaslarıma doktoru son ay vermiş ki rahim agzı acılsın diye
Mervemihra minikbezelyemmm doğuma az kaldığı zaman yemeniz gerekiyor hurmayı doğumu da kolaylaştırıyormus
Lavinyaa8 minikbezelyemmm evet yenilmemesi gereken şeyler arasında 35.haftadan sonra öneriyorlar sadece doğumu kolastirsin diye